skip to Main Content

Αναχωρήσεις:  08/11 , 22/11 , 29/11 , 06/12 , 13/12/2018

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ-ΒΙΕΝΝΗ-ΔΑΣΗ ΒΙΕΝΝΗΣ

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ – BOYΔΑΠΕΣΤΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη. Άφιξη, και άμεση αναχώρηση για τη Βουδαπέστη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Προαιρετική βραδινή κρουαζιέρα στο ΔΟΥΝΑΒΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
2η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Η Βούδα πάνω σε χαμηλούς λόφους, η Πέστη απέναντί της σε μεγάλη πεδιάδα. Στη μέση ο γαλάζιος Θεός ο Δούναβης. Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγ.Στεφάνου και την Όπερα. Ύστερα διασχίζοντας τον Δούναβη θα βρεθούμε στην Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλερτ, θαυμάζοντας το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Ακολουθεί γεύμα και xρόνος ελεύθερος. Για τις αγορές σας επισκεφθείτε τη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι. Το απόγευμα απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο CAFE GERBEAUD ή σε κάποιο άλλο cafe της πόλης. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ
Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και στη συνέχεια αναχώρηση για τη Πράγα. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος ή προαιρετική κρουαζιέρα στο Μολδάβα. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – Κ.ΒΑΡΥ (127χλμ)
Μετά το πρωινό ξενάγηση πόλης η οποία ξεκινά από το Κάστρο Χράτσανυ και το μοναστήρι Στράχωφ, συνεχίζουμε με το Λορέτο, την Αρχιεπισκοπή και τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Βίτου, πριν περάσουμε στην άλλη πλευρά της πόλης, με τη Μάλα Στράνα και τον ναό του Αγίου Νικολάου και την φημισμένη γέφυρα του Καρόλου. Τελειώνουμε την ξενάγησή μας με την Εβραϊκή συνοικία και περπατώντας τον ακριβότερο δρόμο της πόλης, την οδό Παρισίων, καταλήγουμε στην Παλιά Πόλη. Στη συνέχεια θα πάμε στην Λουτρόπολη του Καρόλου, το Κάρλοβυ Βάρυ. Χτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέπλα σε ένα γραφικό περιβάλλον έγινε γνωστό για τις ιδιότητες των ιαματικών του πηγών. Τον 14ο αιώνα ο αυτοκράτορας Κάρολος ο 4ος τη χαρακτήρισε Βασιλική Πόλη και την καθιέρωσε σαν κέντρο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών. Αποτέλεσε αγαπημένο προορισμό προσωπικοτήτων όπως ο Μέγας Πέτρος, η Μαρία Θηρεσία, ο Γκαίτε, ο Σίλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ και άλλοι. Επιστροφή στην Πράγα. Δείπνο, διανυκτέρευση.
5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΡΕΣΔΗ)
Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη για να γνωρίσετε καλύτερα την όμορφη πόλη. Προαιρετική επίσκεψη στην πόλη κόσμημα της Ανατολικής Γερμανίας, τη Δρέσδη. Επιστροφή στην Πράγα και για το απόγευμα σας προτείνουμε προαιρετική παρακολούθηση παράστασης Μαύρου Θεάτρου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
6η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη. Στην περιήγηση θα δούμε την Όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τους αυτοκρατορικούς και Λαϊκούς κήπους, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, το μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την πρωτεύουσα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
7η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΔΑΣΗ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και επίσκεψη στα περίχωρα της Bιέννης, στο περίφημο Bιεννέζικο Δάσος. Eκεί στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Aψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Pοδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε τη γνωστής λουτρόπολη Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης και πτήση για Αθήνα.

Τιμή κατ’ άτομο με πρωινό

*ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
 Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βιέννη-Αθήνα
 Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, (3 νύχτες Πράγα, 2 Βουδαπέστη & 1 Βιέννη)
 6 πρωινά & 5 γεύματα ή δείπνα στο σύνολο της εκδρομής
 Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
 Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι 160€
 Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
 Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ
 HOTEL HUNGARIA CITY CENTER 4* @ BUDAPEST
 ARTEMIS HOTEL 4* @ PRAGUE
 SIMM’S 4*@ VIENNA

Δείτε όλες τις προτάσεις για Αυστρία & Βουδαπέστη Πράγα

Back To Top