Skip to content

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  ΜΕ ΤΟ MSC ARMONIA

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΠΛΙΤ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΟΣΤΟς ΑΠΟ 683€

κρουαζιέρα από πειραιά

Ξεκινήστε μια αξέχαστη κρουαζιερα απο πειραια προς βενετια & τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης, καθώς σαλπάρουμε από το ιστορικό λιμάνι του Πειραιά με το MSC Sinfonia.Πρώτος προορισμός το Σπλιτ της Κροατίας, όπου η αρχαία ιστορία και η εκπληκτική αρχιτεκτονική δένουν άψογα κατά μήκος της Αδριατικής Θάλασσας. Εδώ, το ανάκτορο του Διοκλητιανού που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO αποτελεί απόδειξη της πλούσιας κληρονομιάς της πόλης. Συνεχίζοντας, φτάνουμε στη Βενετία της Ιταλίας, μια γοητευτική πλωτή πόλη χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά, όπου τα εμβληματικά κανάλια και η μεγαλοπρεπής αρχιτεκτονική δημιουργούν μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια, θα φτάσουμε στο Μπρίντιζι της Ιταλίας, ένα ιστορικό λιμάνι στην περιοχή της Απουλίας που παρουσιάζει ένα συναρπαστικό μείγμα ρωμαϊκών, ελληνικών και μεσαιωνικών επιρροών. Τέλος, φθάνουμε στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, όπου τα ασβεστωμένα χωριά, οι παρθένες παραλίες και η έντονη νυχτερινή ζωή συνδυάζονται για να κάνουν αυτό το διαμάντι του Αιγαίου ένα από τα αγαπημένα των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο. Επιστρέφουμε στο πολυσύχναστο λιμάνι του Πειραιά, όπου οι αναμνήσεις θα συνεχίσουν να αντηχούν πολύ καιρό μετά το τέλος του ταξιδιού μας.

Το MSC Sinfonia, ένα κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Lirica, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ανέσεων για τους επιβάτες που αναζητούν την καλύτερη σχέση κρουαζιερα τιμεσ . Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα, απολαύστε ζωντανές παραστάσεις στο Teatro San Carlo ή χορέψτε στην Pasha Club Disco. Το Sanremo Casino και η Virtual Arcade παρέχουν πρόσθετες επιλογές ψυχαγωγίας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, καμπίνες με θέα στον ωκεανό και ευρύχωρες σουίτες, εξασφαλίζοντας μια απολαυστική εμπειρία κρουαζιέρας για όλους τους επισκέπτες.

Προορισμοί: Σπλιτ, Βενετία, Μπρίντιζι, Μύκονος
Αναχωρήσεις: Κάθε Πέμπτη:  
Λιμάνι Αναχώρησης: Πειραιάς

κρουαζιερα κοστοσ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
Πλήρης διατροφή
Καθημερινή ψυχαγωγία στο πλοίο
Γυμναστήριο
Φιλοδωρήματα (12€/ημέρα/άτομο, 6€/ημέρα/παιδί 3-11 ετών, βρέφη 0-3 δωρεάν)
Λιμενικοί τέλη και φόροι

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
Προαιρετικές εκδρομές
Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

Θέλετε κρουαζιέρεσ ελλαδα, δείτε και την 4ημερη κρουαζιερα στο αιγαιο

Δείτε όλες τις προτάσεις για κρουαζιέρες

Back To Top