skip to Main Content
Menu

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΞΟΙ – ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – ΠΑΡΓΑ

 • 1ηΜΕΡΑ
  Αθήνα – Ηγουμενίτσα – Παξοί

  Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα μέσω γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για την Ηγουμενίτσα, απ΄ όπου θα πάρουμε το πλοίο που θα μας μεταφέρει στους Παξούς. Θα περάσουμε μέσα σ’ αυτή την μαγευτική εικόνα και θα εγκατασταθούμε στο ξενοδοχείο PAXOS CLUB HOTEL 4* στον Γάϊο. Το βραδάκι θα δειπνήσουμε με τοπικά εδέσματα.

 • 2ηΜΕΡΑ
  Γνωριμία με τον Γάϊο και το νησί

  Πρόγευμα από Αμερικάνικου τύπου μπουφέ και ξεκινάμε την περιήγηση μας για τη γνωριμία με το νησί των Παξών. Θα περάσουμε από ονειρεμένα χωριουδάκια, όμορφα σαν καρτ-ποστάλ, θα δούμε υπέροχες παρθένες παραλίες και θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Διερχόμενοι από τα σημαντικά Λογγό, Λάκκα, Μαγαζιά. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι όλα αυτά τα μέρη κατακλύζονται από όχι μόνο από τουρίστες, αλλά και από θαλαμηγούς, εκτιμώντας την ομορφιά του τόπου. Θα επιστρέψουμε στο Γάϊο, την πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των αρχοντικών του που μας γυρίζει χρόνια πίσω και δένει απόλυτα με το καταπράσινο φυσικό τοπίο. Κλείνουμε τα μάτια και μας έρχονται εικόνες από τους Ενετούς που βολτάριζαν τα απογεύματα με τις κυρίες τους στα δρομάκια του. Δια του λόγου το αληθές, στην άκρη υπάρχουν τα υπολείμματα του ενετικού κάστρου του Αγίου Νικολάου και μάλιστα σε σχέδιο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Αξίζει και μια επίσκεψή μας στο μουσείο των Παξών. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο.

 • 3ηΜΕΡΑ
  Παξοί (Προαιρετική κρουαζιέρα στους Αντίπαξους)

  Μετά το πλούσιο πρωινό μας θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε την εξοχική γαλήνη του τοπίου, βόλτα στην περιοχή και τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε (έξοδα ατομικά) μία μίνι κρουαζιέρα στους Αντίπαξους. Η αίσθηση είναι μοναδική καθώς έκπληξη προκαλούν η άγρια ομορφιά και τα χρώματα των σπηλαίων, τα οποία δίνουν την εντύπωση ότι κάπου εκεί θα δεις τα πειρατικά πλοία που τα είχαν κάποτε για αραξοβόλι τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 • 4ηΜΕΡΑ
  Παξοί – Ηγουμενίτσα – Πάργα – Αθήνα

  Πρόγευμα από Αμερικάνικου τύπου μπουφέ. Έχοντας μαζέψει άπειρες εικόνες που θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό, περνάμε με το πλοίο απέναντι στην Ηγουμενίτσα και συνεχίζουμε για τη νησιωτική Πάργα. Σας προτείνουμε (έξοδα ατομικά) βόλτα στο κάστρο του Αλί Πασά με τρενάκι. Αφού ξαποστάσουμε μ’έναν καφέ, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

  Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή

  Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα – Παξοί – Ηγουμενίτσα
  • Διαμονή στο PAXOS CLUB HOTEL 4* στον Γάϊο
  • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα Αμερικάνικου τύπου και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών
  • Φ.Π.Α.
  Δεν περιλαμβάνονται
  • Ο,τι δεν α​​​​​αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα. 

  Στις τιμές  δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

  Ξεν/χειο 4*: € 3,00

  και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Back To Top