Skip to content

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη και Μεσσηνία

ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔIΡΟΥ – ΛΙΜΕΝΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν χτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε τη Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ, στάση – επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς, καταλήγουμε το απόγευμα στο ΒΑΘΥ ΓΥΘΕΙΟΥ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέος οικισμός με την “ιδιαίτερη γοητεία” του μανιάτικου τοπίου, με μία μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια, φθάνουμε για να επισκεφθούμε το μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΙΡΟΥ, μία σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο αργότερα επιστρέφουμε στον όμορφο οικισμό του ΛΙΜΕΝΑ, στη Μεσσηνιακή Μάνη, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, στο ΓΥΘΕΙΟ και σε καφέ της Εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή

The table with ID 178 not exists.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο BELLE HELLENE στο ΒΑΘΥ ΓΥΘΕΙΟΥ.
  • 2 πρωινά σε μπουφέ.
  • 2 δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Back To Top