Skip to content

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη και Μεσσηνία

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

03/06/2017 έως 05/06/2017

1η ημέρα: 03/06, Αθήνα – Ναύπλιο – Νεάπολη
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την εκδρομή μας. Πρώτη στάση όπου θα απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ, θα πραγματοποιηθεί στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο. Η πόλη με τα ισχυρά βενετσιάνικα φρούρια και την αρχοντική της παράδοση, υπήρξε επί μακρόν η καρδιά του Ελληνισμού. Σήμερα απαριθμεί περίπου δέκα εφτά χιλιάδες κατοίκους και είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη της χώρας μας. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης για να θαυμάσουμε το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου θα παρατηρήσουμε τα σημάδια που άφησαν στον τοίχο τα βόλια που στις 27 Σεπτεμβρίου του 1831 έριξαν νεκρό τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας, τον Ιωάννη Καποδίστρια, την Πλατεία Συντάγματος την μεγαλύτερη και χαρακτηριστικότερη πλατεία της πόλης, την πρώτη Βουλή της Ελλάδας όπου έγινε και η δίκη του Κολοκοτρώνη, την Πλατεία Φιλελλήνων με το αφιερωμένο μνημείο στους Γάλλους Φιλέλληνες που έπεσαν κατά την Ελληνική επανάσταση και το ρολόι της πόλης. Μετά το προαιρετικό μας γεύμα θα αναχωρήσουμε εκ νέου για τον τελικό προορισμό μας στο νοτιότερο άκρο της Λακωνίας τη Νεάπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, το βράδυ μας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 04/06, Σπήλαιο Καστανιάς – Ελαφόνησος
Μετά το πλούσιο πρόγευμα, ακολουθώντας μια καταπράσινη ορεινή διαδρομή θα καταλήξουμε στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου κοντά στο ακρωτήριο του Μαλέα. Εδώ θα επισκεφτούμε το σπήλαιο Καστανιάς ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια της Ελλάδας. Πλούσιο σε πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, τα οποία χρειάστηκαν τρία εκατομμύρια χρόνια για να σχηματιστούν, το κατατάσσουν δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη. Στη συνέχεια, καιρού επιτρέποντος, θα πραγματοποιήσουμε εκδρομή με το καραβάκι στην γραφική Ελαφόνησο. Η Ελαφόνησος φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της. Διαθέτει πολλές αμμουδιές με εξωτική ομορφιά οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής και γενικότερα του νομού Λακωνίας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, καφέ και φαγητό στο γραφικό της λιμάνι και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο & διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 05/06, Νεάπολη – Μονεμβασιά – Αθήνα
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την γραφική και ιδιαίτερη Μονεμβασιά μέσω του νέου δρόμου που παραδόθηκε μόλις πριν λίγο καιρό. Φθάνοντας, μπροστά στα μάτια μας, εμφανίζεται η ανεπανάληπτη εικόνα του βράχου της Μονεμβασιάς που επάνω εξακολουθεί να ζει σκαρφαλωμένη η μεσαιωνική βυζαντινή και ενετική καστροπολιτεία, όπου με χαμηλή γέφυρα γίνεται η σύνδεση με την ακτή. Από το κεντρικό εμπορικό καλντερίμι μέχρι τις επάλξεις του διπλού τοίχους συναντάμε λιθόστρωτα δρομάκια. Αρχοντικά, αψίδες, ενετικά οικόσημα, βυζαντινές εκκλησίες με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγ. Σοφίας & σπίτια με εξώστες στο πέλαγος συνθέτουν ένα απαράμιλλο τοπίο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ έχοντας σύντομες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση.

Τιμή κατ’ άτομο με πρωινό

The table with ID 177 not exists.

Περιλαμβάνονται:

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο κεντρικότατο ξενοδοχείο Limira Mare 3* superior στη Νεάπολη
  • Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής 
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Το κόστος για την προαιρετική εκδρομή στην Ελαφόνησο αξίας 5€ κατ’ άτομο
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 16/05 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.
Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 10%

Back To Top