Skip to content

Δείτε όλες τις προτάσεις για το Ιόνιο

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΣΑΓΙΑΔΑ – ΣΥΒΩΤΑ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ – ΠΑΡΓΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2 & 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

1η Ημέρα : Αθήνα – Παραλία Μενιδίου – Άρτα – Πρέβεζα

Αναχώρηση στις 7:00 από Αθήνα Συνεχίζοντας και διασχίζοντας την ζεύξη Ρίου – Αντίρριου θα καταλήξουμε στην παραλία Μενιδίου, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Θα συνεχίσουμε για Άρτα, για να θαυμάσουμε το γεφύρι της που  στέκει εκεί αγέρωχο, στο πείσμα των αιώνων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και  δείπνο.

2η Ημέρα: Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Σύβοτα

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για Ηγουμενίτσα. Η παραθαλάσσια πόλη που ατενίζει την αριστοκρατική Κέρκυρα είναι ένα ολοζώντανο και πολυσύχναστο λιμάνι – το δεύτερο σε κίνηση μετά τον Πειραιά – καθώς και υδάτινη πύλη προς τη γειτονική Ιταλία. Το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο της Ηγουμενίτσας, πρωτεύουσας της Θεσπρωτίας, μαγεύει κάθε επισκέπτη, ενώ η πολύπλευρη ιστορία της δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Θα συνεχίσουμε για το παραθαλάσσιο χωριό Σαγιάδα, όπου θα κάνουμε στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό, απολαμβάνοντας θαλασσινούς μεζέδες στα γραφικά ταβερνάκια της περιοχής. Η Σαγιάδα, είναι ένα κρυμμένο καταφύγιο στην Ήπειρο ένα γραφικό και ήσυχο ψαροχώρι μακριά από την πολυκοσμία. Θα συνεχίσουμε αν ο χρόνος μας το επιτρέψει να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στα υπέροχα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα παραθαλάσσιο χωριό όπου το καταπράσινο τοπίο αγκαλιάζεται από τη θάλασσα και δημιουργεί μια ειδυλλιακή εικόνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Ποταμός Αχέροντας & βαρκάδα στις πύλες του Άδη – Πάργα

Πλούσιο μπουφέ πρωινό. Σήμερα θα επισκεφθούμε τις εκβολές του ποταμού Αχέρωντα. Σας προτείνουμε να απολαύσετε μια βαρκάδα στον ποταμό, ο οποίος διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Οι πηγές του είναι πολλές και προέρχονται από τα χιόνια του όρους Τόμαρος στο νομό Ιωαννίνων από τα όρη του Σουλίου και τα όρη Παραμυθιάς Θεσπρωτίας. Οι εκβολές βρίσκονται στο Ιόνιο Πέλαγος στο χωριό Αμμουδιά, όπου σχηματίζεται το Δέλτα. Το μήκος του ποταμού ανέρχεται στα 52 χιλιόμετρα. Θα συνεχίσουμε για την νησιώτικη Πάργα. Αμφιθεατρικά χτισμένη, πανέμορφη, σήμερα αποτελεί το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της περιοχής. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες, και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Βόνιτσα – Αμφιλοχία – Αθήνα

Πρωινό και ξεκινάμε για την γραφική Βόνιτσα, με έντονο νησιώτικο χρώμα που αγναντεύει τον Αμβρακικό κόλπο. Το επιβλητικό κάστρο, το γραφικό νησάκι της Κουκουμίτσας, οι φιλόξενοι άνθρωποι, καθώς και η νησιώτικη ατμόσφαιρα σαγηνεύουν κάθε περαστικό που στη συνέχεια ερωτεύεται αυτό το μέρος. Θα συνεχίσουμε για την παραλιακή Αμφιλοχία για να γευματίσουμε και να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή

The table with ID 171 not exists.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μετακινήσεις/μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Poseidon Beach Hotel 3* (ανακαινισμένο) στην παραλία Κανάλι Πρέβεζας 
  • Πρωινό και βραδινό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
  • Φάκελος χαρτιών & πληροφοριών
  • Φ.Π.Α.
 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Προσωπικά έξοδα 
  • Ότι δεν περιλαμβάνεται/αναφέρεται στο πρόγραμμα
Back To Top