Skip to content

Δείτε όλες τις προτάσεις για Νάξο

ΝΑΞΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ  ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

02/06/2017 έως 05/06/2017

Ημέρα 1 Αθήνα – Πειραιάς – Νάξος
Απόπλους από Πειραιά για Νάξο στις 07.25. Άφιξη στις και τακτοποίηση στο ανακαινισμένο (2015) KAVURAS VILLAGE 4* κοντά στην παραλία του Αγίου Προκοπίου. Γεύμα με απεριόριστα ποτά και παροχές all inclusive. Ξεκουραστείτε στις ανέσεις και την πισίνα ή απολαύστε το μπάνιο σας στην υπέροχη παραλία (350 μ). Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.
Ημέρα 2 Κεντρική Νάξος
Μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση στην κεντρική Νάξο. Πρώτη στάση το χωριό Χαλκί , το παλαιό κέντρο του νησιού. Περίπατος στα πλακόστρωτα στενά και επίσκεψη στο πρώτο αποστακτήριο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής. Συνεχίζουμε για το Σαγκρί, γνωστό για την αρχιτεκτονική του, τα διάσπαρτα μοναστήρια και τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλας. Θα καταλήξουμε στην διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, με το δάσος από κέδρους. Επιστροφή για γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά και απόγευμα ξεκούρασης με παροχές all inclusive. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.
Ημέρα 3 Ορεινή Νάξος
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ορεινή Νάξο. Πρώτη στάση στο Φιλότι, και συνεχίζουμε για το “μαρμάρινο χωριό” την Απείρανθο, το στολίδι της ορεινής Νάξου, όπου χρόνος για γεύμα. Θα καταλήξουμε στον Σταυρό Κεραμωτής, παραδοσιακό χωριό, χαμένο μέσα σε πλούσια βλάστηση. Επιστροφή για γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά και απόγευμα ξεκούρασης με παροχές all inclusive. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.
Ημέρα 4 Χώρα Νάξου – Πειραιάς
Μπουφέ πρόγευμα και λίγος χρόνος ακόμα στο ξενοδοχείο μας. Αργότερα επίσκεψη στο κάστρο της χώρας της Νάξου όπου το τείχος του εφάπτεται με τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών. Ο μεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Στις 18.00 απόπλους για Πειραιά.

Τιμή κατ’ άτομο με πλήρη διατροφή

The table with ID 174 not exists.

Περισσότερες πληροφορίες
Ακτοπλοϊκώς με Blue Star :
2 Ιουνίου Πειραιάς – Νάξος 07:25 – 12:30
5 Ιουνίου Νάξος – Πειραιάς 18:00 – 23:15

Περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Νάξος-Πειραιάς με BLUE STAR FERRIES (οικονομική θέση)
  • Μεταφορές, εκδρομές με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο KAVURAS VILLAGE 4*
  • Πρόγευμα, γεύμα και δείπνο (πλήρης διατροφή) καθημερινά, ποτά και σνακς καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας (all inclusive)
  • Αρχηγός- συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.
Back To Top