Skip to content

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2018

ΖΑΛΟΓΓΟ – ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΓΛΥΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ

1Η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5
Αναχώρηση από το πεδίον του Άρεως και μέσω της κρεμαστής γέφυρας του Ρίο φτάνουμε στο ιστορικό Ζάλογγο για μια σύντομη βόλτα.
Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη γραφική Πάργα για να θαυμάσουμε τον παραθαλάσσιο οικισμό με θέα το νησάκι και το κάστρο της πόλης.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Margarona Royal Hotel στα περίχωρα της Πρέβεζας. Το βράδυ προαιρετική βόλτα στην Πρέβεζα για φαγητό.

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5
Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής το Νεκρομαντείο.
Από εκεί θα κατευθυνθούμε στις πηγές του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα για να θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο, καιρού επιτρέποντος να κάνουμε στις εκβολές του βαρκάδα , ιππασία (έξοδα ατομικά) ή απλώς να απολαύσουμε το καφεδάκι μας στη Γλυκή .
Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τα Σύβοτα εφόσον μας το επιτρέψει ο χρόνος πριν καταλήξουμε στην Πρέβεζα και στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ προαιρετική βόλτα στην Πρέβεζα για φαγητό.

3Η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/5
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα επιστροφής στην Αθήνα με αρκετά όμως αξιοθέατα. Θα φθάσουμε στο νησί της Λευκάδας, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη και λίγο αργότερα τον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό Νυδρί, απέναντι από το Σκορπιό, το γνωστό νησί του Ωνάση. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα

Τιμή κατ’ άτομο με πρωινό

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Διαμονή – 3 διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL HOTEL 3* στην Πρέβεζα

3 πρωινά

Αρχηγός – συνοδός

Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Γεύματα και δείπνα

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό πχ περιήγηση με πλοιάριο ή ιππασία κατά μήκος του ποταμού

Στις τιμές  δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 3*: € 1,50   και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο.

Back To Top