Skip to content

ΚΑΛΑΜΑΤΑ PHARAE PALACE 

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Επισκόπηση

Καλώς ήρθατε στο Pharae Palace! Οι επισκέπτες της Καλαμάτας θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους σε αυτό το ξενοδοχείο ενώ θα απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που παρέχει. Το Pharae Palace βρίσκεται στην περίφημη παραλία της Καλαμάτας, μόλις λίγα λεπτά μακριά από τις εμπορικές περιοχές και το λιμάνι της πόλης.

Σε βολική τοποθεσία, κοντά σε γνωστά αξιοθέατα (Πλατεία Αριστομένους (0,9 km) και The Church of Agioi Apostoloi (2,1 km)), το Pharae Palace δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν εύκολα κάποια από τα πιο δημοφιλή μέρη της Καλαμάτας.

Οι ευρύχωρα σχεδιασμένοι και όμορφα διακοσμημένοι κοινόχρηστοι χώροι του Pharae δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της διαμονής τους.

Όλα τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στο βουνό, επιπλωμένο μπαλκόνι και υπηρεσία δωματίου. Αποτελείται από άνετα και λειτουργικά δωμάτια τα οποία διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και μίνι μπαρ, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν στο Ίντερνετ με το δωρεάν wifi. Στο ξενοδοχείο θα έχετε στη διάθεσή σας 24ωρη υποδοχή, υπηρεσία δωματίου και ρεσεψιόν.

Περιλαμβάνονται:
Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ.
Ξαπλώστρες ,ομπρέλες και πετσέτες θαλάσσης στη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο.
Δωρεάν χρήση γυμναστηρίου.
Φ.Π.Α
Δεν περιλαμβάνονται:
Το τέλος ανθεκτικότητας 7,00 ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη Μεσσηνία

Back To Top