Skip to content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ 2021-2022

Το ξενοδοχείο Esperos Palace 4* είναι χτισμένο στη μαγευτική πόλη της Καστοριάς, όπου η χαρακτηριστική της αρχιτεκτονική αλλά και η φυσική λίμνη που την περιβάλλει την καθιστούν έναν ανεπανάληπτο προορισμό. Δύο βήματα μόνο φτάνουν, για να βρεθείτε κοντά στα παράλια της λίμνης, μια ονειρική περιοχή, συνώνυμο της γαλήνης και της ατελείωτης φυσικής ομορφιάς. Κάθε εποχή έχει ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό τοπίο να σας προσφέρει.

Το Esperos Palace συνδυάζει την άνεση με την ποιότητα και το εκλεπτυσμένο στυλ με την πολυτέλεια. Κυρίαρχη θέση κατέχει το γκρι μάρμαρο που χρησιμοποιείται στους κοινόχρηστους χώρους και το Spa, αλλά και τα δρύινα πατώματα που υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια, συνδυασμένα με πολυτελή έπιπλα σε μια απόλυτη χρωματική αρμονία.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια: Classic double, Deluxe double, Triple, δωμάτια για ΑΜΕΑ, Deluxe Suites and the Presidential Suite. Όλα τα δωμάτια παρέχουν σύγχρονες ανέσεις, έχουν:

αυτόνομο κλιματισμό / θέρμανση

ανατομικά στρώματα

γραφείο

LCD τηλεόραση

ελεύθερη πρόσβαση στο internet

τηλέφωνο

χρηματοκιβώτιο

είδη προσωπικής φροντίδας

μπουρνούζι και παντόφλες

Υπηρεσίες – Εγκαταστάσεις

24 ώρη υποδοχή (reception)

ιδιωτικό ανοιχτό και κλειστό parking

Room service

ασύρματη πρόσβαση στο internet (δωρεάν)

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ / ΑΝΑ ΝΥΧΤΑ
2 νύχτεςς Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Θεοφάνια
Δίκλινο 120 €
3ο άτομο 29 €
3ο άτομο 0 έως 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ
3ο άτομο 6 έως 12 ετών 12 €
Μονόκλινο 77 €
Junior Suite* 143 €
Deluxe Suite** 220 €

* Μέγιστη χωρητικότητα 2 άτομα.
**Συνολική τιμή δωματίου έως 4 άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Λόγω των ημερών και των ιδιαίτερων εκδηλώσεων ημιδιατροφή δεν προσφέρεται, παρά μόνο το μενού a la carte.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18. Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται στο ποσό των:
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
Καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

 

Το Spa διαθέτει 60 τ.μ. θερμαινόμενη πισίνα και είναι λουσμένο στο φυσικό φως. το πολυτελές εστιατόριο Atrium έχει ανανεωμένο μενού, προσεγμένα πιάτα συνοδευμένα από μια κορυφαία συλλογή κρασιών! Το ιδανικό εστιατόριο για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και όχι μόνο! Το γνωστό Atrium Café & Bar βρίσκεται στο χώρο του Αίθριου και είναι μια εξαιρετική επιλογή για snacks, ελαφριά γεύματα, με συνοδεία από πλούσιους σε άρωμα καφέδες και λαχταριστά γλυκά

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μακεδονία

Back To Top