Skip to content

ΜΕΣΣΗΝΗ BUKA SANDY BEACH RESORT  

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Το ξενοδοχείο Buka Sandy Beach Resort 4* βρίσκεται σε μια ήσυχη και προνομιακή τοποθεσία μόλις 10 χλμ από την πόλη της Καλαμάτας και 5 χλμ από την πόλη της Μεσσήνης, στην παραλία της μπούκας στο κέντρο του μεσσηνιακού κόλπου. Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο σε μια έκταση 15 στρεμμάτων μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα, σας παρέχει ευάερα και ευρύχωρα δωμάτια με άπλετη θέα.α.

Φιλοξενία
Για τη διαμονή σας υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δίκλινα με θέα θάλασσα, τρίκλινα με θέα τον κήπο και πλαϊνή θέα θάλασσα, σουίτα με θέα τη θάλασσα (σουίτες 2 δωματίων). Στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνεται κλιματισμός, ηχομόνωση, mini bar, δωρεάν Internet, σεσουάρ, δορυφορική TV, τηλέφωνο.

Εγκαταστάσεις – παροχές
Στις κοινόχρηστες παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται ο κήπος, 24ωρη υποδοχή, καφέ-μπαρ, εστιατόριο, δωρεάν πάρκινγκ και παιδική χαρά. Επίσης, υπάρχουν εσωτερική και εξωτερική πισίνα και πρόσβαση στην υπέροχη παραλία.

Κόστος δωματίου ανά διανυκτέρευση

WordPress Tables

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 15/5, στη συνέχεια θα προσαυξηθούν περίπου 10%.

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση, το οποίο αντικαθιστά το φόρο διαμονής, ανά ημερήσια χρήση και ανά δωμάτιο ή διαμέρισμα σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα, που ισχύει από 1/1/2024, βάσει του άρθρου 30 του Ν.5073/2023.

Κατά τους μήνες Μάρτιο έως Οκτώβριο το τέλος ανέρχεται σε:
7,00€ σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

Κατά τους μήνες Νοέμβριο έως Φεβρουάριο το τέλος ανέρχεται σε:
3,00€ σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

Το τέλος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ηλεία & Αχαία

Back To Top