Skip to content

Αναχωρήσεις: 24/07 & 28/08/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1)Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο Σύνταγμα και μεταφορά με πούλμαν στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στη νύφη των Κυκλάδων. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας με το Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων, την έκθεση Τηνίων καλλιτεχνών και την Πινακοθήκη. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό) και έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Απογευματινό μπάνιο στην όμορφη παραλία Κιονίων.

2)Πρωινό και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με πρώτη στάση τον Πύργο , το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, όπου θα επισκεφτούμε τοι εργαστήρι του γλύπτη Χαλεπά και το μουσείο Μαρμαροτεχνίας. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουμε για τον Πάνορμο , στη βόρεια ακτή του νησιού μία όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία όπου θα γευματίσουμε(προαιρετικά). Όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση ή θαλάσσιο μπάνιο στην παραλία είτε την πισίνα του ξενοδοχείου.

3)Πρωινό και αναχώρηση για τη Μύκονο, το γνωστό κοσμοπολίτικο νησί, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περπατήσετε στο γραφικό λιμάνι, στα σοκάκια και στη φημισμένη αγορά της Χώρας, ή ακόμη και να απολαύσετε το μπάνιο σας. Το απόγευμα επιστροφή στην Τήνο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.

4)Πρωινό και θα απολαύσουμε το τελευταίο μας μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια θα έχουμε Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια πριν την αναχώρηση για το λιμάνι όπου επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό την Ραφήνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο Σύνταγμα.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται στο  πρόγραμμα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα και Τήνος – Μύκονος – Τήνος 
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Tinos Beach Hotel 4* στα Κιόνια σε δίκλινο 289€, 1ο παιδί έως 12 ετών 145€, μονόκλινο 360€
  • Πρωινό και δείπνο σε μπουφέ καθημερινά.
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι ρητά αναφέρεται ως προτεινόμενο ή  προαιρετικό.
  • Φόρος διαμονής

Δείτε όλες τις προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές

Back To Top