Skip to content

NINEMIA BUNGALOWS RESORT

Το Ninemia Bungalows Resort είναι ξενώνας αγροτουρισμού που βρίσκεται μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον στο Καρπενήσι, κοντά στον ποταμό Καρπενησιώτη. Το κατάλυμα διαθέτει φάρμα με ζώα και μεγάλο κήπο με εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Παρέχει επίσης αυτόνομα δωμάτια και διαμερίσματα, μονοπάτι ποδηλασίας και 2 παιδότοπους.

Τα δωμάτια

Το ξενοδοχείο διαμερισμάτων Ninemia προσφέρει διάφορους τύπους καταλυμάτων, το κάθε κατάλυμα με δικό του όνομα και μοναδικό στιλ διακόσμησης. Τα περισσότερα περιλαμβάνουν μεγάλη βεράντα, σαλόνι με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπέζι φαγητού. Σε όλους τους επισκέπτες παρέχονται δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Φαγητό και ποτό

Στην αίθουσα καφέ του Ninemia σερβίρεται καθημερινά μπουφές πρωινού με σπιτικά εδέσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μπάρμπεκιου με τους φίλους τους στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Τα καλύτερα του καταλύματος

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να διασκεδάσουν με ποδόσφαιρο στο γήπεδο 5×5, να παίξουν πινγκ-πονγκ, να κάνουν πρωινό τζόκινγκ ή να απολαύσουν μια βόλτα με ποδήλατο στο ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι. Εκτός από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιππασία με πόνι ή να εξασφαλίσουν εισιτήρια για το πάρκο επιστημών.

Η τοποθεσία

Όσοι επιθυμούν να εξερευνήσουν τη φύση και τη ζωή στην ύπαιθρο μπορούν να πάρουν μέρος σε γεωργικές δραστηριότητες, όπως συλλογή φρούτων και σίτιση ζώων.

Για διαθεσιμότητα & τιμές καλέστε μας τώρα στα 210 6777 715 και 210 6777 716
ή στείλτε μας email στο mailto:info@travelbug.gr

Δείτε όλες τις προτάσεις για το Καρπενήσι

SUBTITLE

BODY TEXT

Back To Top