Skip to content

KORYSHADES VILLAGE

Στο πιο  όμορφο χωριό της Ευρυτανίας, στις Κορυσχάδες, όπου ο χρόνος σταμάτησε και άφησε άθικτη την παραδοσιακή του αρχιτεκτονική σε πλήρη αρμονία με την ορεινή φύση και σε απόσταση μόλις 4 χλμ. από το Καρπενήσι,  λειτουργεί όλο το χρόνο το ξενοδοχείο Κορυσχάδες, ένας παραδοσιακός οικισμός.

Το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Κορυσχάδες με τους άνετους ξενώνες του διαθέτουν ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, όπου οι επισκέπτης χωρίς να στερείται τίποτα, μεταφέρεται νοερά σε άλλες εποχές.

Η  παραδοσιακή αναβίωση του οικισμού των Κορυσχάδων δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να αποδράσει από την καθημερινότητα, να περπατήσει στα πέτρινα πλακόστρωτα, να αναπνεύσει τον καθαρό αέρα του βουνού ζώντας σε ένα τόπο ποιότητας όπου το χθες συνδέεται δημιουργικά με το σήμερα.

Ο οικισμός  αποτελείται από 4 αρχοντικά, την Ανατολή, το Αρχοντικό, το Κάστρο και το ξενοδοχείο Κυκλάμινο.

Η Ανατολή διαθέτει  16 δωμάτια (7 δίκλινα,2 τρίκλινα,2 σουίτες,2 μεζονέτες ,1 μεζονέτα για 5 άτομα και 2 τετράκλινα) και το Αρχοντικό 4 δωμάτια (2 δίκλινα και 2 τρίκλινα).

Το Κάστρο διαθέτει 6 δωμάτια (3 δίκλινα,2 μεζονέτες ,1 τρίκλινο ) και ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι, κουζίνα ,τραπεζαρία .

Τέλος, το ξενοδοχείο Κυκλάμινο αποτελείται από  3 μεζονέτες, 4 δίκλινα, 2 δίκλινες σοφίτες και 4 διαμερίσματα 4-8 ατόμων.

Στην κεντρική πλατεία λειτουργεί καθημερινά το εστιατόριο . Πρόκειται για παραδοσιακό κτίριο που χτίστηκε το 1908.

Στο εστιατόριο μας μπορείτε καθημερινά να απολαύσετε δίπλα στο αναμμένο τζάκι παραδοσιακές πίτες, ντόπια τυριά, μαγειρευτά φαγητά και όλα τα κρεατικά στα κάρβουνα.

Τα περισσότερα φαγητά παρασκευάζονται με ντόπια προϊόντα και αναδεικνύουν την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα.

Στον ίδιο χώρο σερβίρονται πρωινά σε μπουφέ με σπιτικό κέικ, πρόβειο τοπικό γιαούρτι, σπιτικές μαρμελάδες, κρουασάν τυριά και αλλαντικά.

Στον πρώτο όροφο λειτουργεί το μικρό  καφέ όπου εκτός των άλλων μπορείτε να δοκιμάσετε και  σπιτικά γλυκά .

Για διαθεσιμότητα & τιμές καλέστε μας τώρα στα 210 6777 715 και 210 6777 716
ή στείλτε μας email στο mailto:info@travelbug.gr

Δείτε όλες τις προτάσεις για το Καρπενήσι

SUBTITLE

BODY TEXT

Back To Top