Skip to content

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 21, 22, 26, 28, 30/12, 2/1/2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ – ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΒΕΡΝΗ – ΣΑΙΝΤ ΜΟΡΙΤΖ


ΜΕΡΑ
Αθήνα – Ζυρίχη – Καταρράκτες Ρήνου – Ζυρίχη
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με SWISS INTERNATIONAL για Ζυρίχη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τους φαντασμαγορικούς Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν, ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και σχηματίζει στη βάση του μια λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Ζυρίχη, όπου κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους της παλιάς πόλης, θα δούμε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ και άλλα αξιοθέατα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο MARRIOTT ZURICH 5* (www.marriot.com) σε απόσταση περιπάτου από την Μπάνχοφστρασσε ή στο RENAISSANCE ZURICH TOWER 5* (www.marriot.com) ή στο COURTYARD by MARRIOTT 4*sup στην συνοικία Oerlikon (www.courtyardzurich.com). Διανυκτέρευση.


ΜΕΡΑ
Ζυρίχη – Λιχτενστάιν – Σαιντ Γκάλεν – Ζυρίχη
Πρωινή αναχώρηση για την Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου του Λιχτενστάιν, του τέταρτου μικρότερου κράτους στην Ευρώπη (μετά το Βατικανό, το Μονακό και τον Άγιο Μαρίνο). Είναι από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο που δεν διαθέτει αεροδρόμιο, δεν έχει δικό της νόμισμα (χρησιμοποιεί το ελβετικό νόμισμα), αλλά ούτε και εθνική γλώσσα (γερμανόφωνη χώρα). Προαιρετική βόλτα με το τραινάκι της πόλης (έξοδα ατομικά). Μετά την περιήγησή μας θα αναχωρήσουμε για το Σαιντ Γκάλεν (St. Gallen), μία ιστορική πόλη της βορειοανατολικής Ελβετίας και πρωτεύουσα του ομώνυμου καντονιού. Ένα από τα αξιοθέατα της πόλης και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 1983, είναι η Μονή των Βενεδικτίνων, στην φημισμένη βιβλιοθήκη της οποίας φυλάσσονται περίπου 150.000 βιβλία και χειρόγραφα, που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.


ΜΕΡΑ
Ζυρίχη, …. στις λίμνες του Ιντερλάκεν και την όμορφη πρωτεύουσα Βέρνη
Πρωινή αναχώρηση για το δημοφιλές και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισμένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Συνεχίζουμε για την ρομαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη, “την πόλη των κρηνών”, που είναι κτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ. Κατά την περιήγησή μας θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό και θα περπατήσουμε στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.


ΜΕΡΑ
Ζυρίχη – Λουκέρνη – Ζυρίχη, Προαιρετική εκδρομή στην Κωνστάνζ
Πρωινή αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό της κέντρο με το παλαιό Δημαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την γερμανική πόλη Κωνστάνζ (Konstanz, έξοδα ατομικά), που βρίσκεται στο δυτικό άκρο της ομώνυμης λίμνης, η οποία ανήκει σε τρία κράτη, όπου θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο, θα δούμε το άγαλμα Ιμπέρια, την πλατεία της αγοράς, τις παραδοσιακές μπυραρίες και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όμορφα και οικονομικά ψώνια. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.


ΜΕΡΑ
Ζυρίχη, με το Αλπικό Τραίνο στο Σαιντ Μόριτζ!!!!
Σήμερα μας περιμένει μια γεμάτη μέρα με πολύ πρωινή αναχώρηση για την πόλη Χουρ. Εδώ θα επιβιβαστούμε στο Αλπικό τραίνο της RHAETIAN Railways (έξοδα ατομικά) για την ανάβασή μας – μέσα από μια μαγευτική διαδρομή που διασχίζει το αλπικό τοπίο της κοιλάδας του Εγκαντίν με δάση και λίμνες απαράμιλλης ομορφιάς – στο Σαιντ Μόριτζ (St Moritz), το πιο διάσημο και αριστοκρατικό θέρετρο των Άλπεων. Περπατήστε στο κοσμοπολίτικο αυτό θέρετρο, νιώσετε και εσείς την αίγλη και τον πλούτο του, απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα δίπλα στην παγωμένη λίμνη St. Moritzsee. Μην ξεχαστείτε! Στις 16:00΄ αναχωρεί το τραίνο για την Χουρ, όπου φθάνοντας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για τη Ζυρίχη. Άφιξη αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.


ΜΕΡΑ
Ζυρίχη – Αθήνα
Πρωινό ελεύθερο (ανάλογα με την ώρα πτήσης). Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους με τις τράπεζες, τις πολυτελείς μπουτίκ, τα πολυκαταστήματα ή απολαύστε μια ζέστη σοκολάτα στις όχθες του ποταμού Λίματ. Αργά το απόγευμα μετάβαση στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα

Τιμή κατ’ άτομο με πρωινό

Περιλαμβάνονται
Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ με SWISS INTERNATIONAL
Τέσσερις ή πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Μεταφορές, περιηγήσεις, επισκέψεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται
Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων: + € 200
Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Χρήσιμες Πληροφορίες
Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι
Στο πενθήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η 2η μέρα
Για όσους επιθυμούν κράτηση προς/από Σαιντ Μόριτζ με το τραίνο RHAETIAN RAILWAYS, η επιβάρυνση είναι € 85 (κράτηση από Αθήνα, πληρωμή στη Ζυρίχη με μετρητά σε Ευρώ)
Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Γαλλία & Ελβετία

Back To Top