Skip to content

Δείτε όλες τις δραστηριότητες

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΠΟ 80€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ BENETAU OCEANIS 411 – 12m  2001(ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ)

Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, κι αυτό γιατί ο ήλιος, η θάλασσα και οι παραλίες της δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Όμως πως θα μπορούσε κανείς να ζήσει όλη αυτή τη μαγευτική εμπειρία; Να βουτήξει σε καταγάλανα νερά, να χαλαρώσει σε παρθένες παραλίες, να θαυμάσει τις ακτογραμμές και τα νησιά σε μια μέρα, σε ένα τριήμερο ή μια εβδομάδα; Η λύση είναι απλή, μέσα από ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος. Με τους έμπειρους και πιστοποιημένους skippers να μας καθοδηγούν, με τα σύγχρονα σκάφη που λύνουν κάθε είδους πρόβλημα και με καλή παρέα η εμπειρία αυτή θα μας ”ταξιδέψει”.

Πιθανοί προορισμοί είναι η Αίγινα, το Αγκίστρι, η Σαλαμίνα, το Σούνιο και πολλά άλλα μοναδικά μέρη. Μέσα στα σκάφη μας θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε ιστιοπλοΐα υπό την καθοδήγηση του καπετάνιου, να κολυμπήσετε σε μη προσβάσιμες παραλίες αλλά και να παρασκευάσετε γεύματα στην κουζίνα του σκάφους ή να ξεκουραστείτε σε μια από τις καμπίνες με τα κρεβάτια.

Παρέχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Θα χρειαστείτε μόνο αντηλιακό, μια πετσέτα και μαγιό.
Η εκδρομή στοιχίζει 600€  και δεν περιλαμβάνει έξοδα διατροφής και μετακίνησης Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του προκαθορισμένου αριθμού ατόμων, το συνολικό κόστος μοιράζεται ισόποσα στους συμμετέχοντες. Άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται.

Χαρακτηριστικά δραστηριότητας:
 Περιοχή: Αθήνα, Αττική
 Δραστηριότητες: fun sailing
 Επίπεδο Δυσκολίας: αρχάριοι
 Περίοδος Δράσης: 12 μήνες το χρόνο
 Διάρκεια: μονοήμερη
 Διάρκεια δράσης: 8 ώρες
 Αριθμός Ατόμων: 6 – 9
 Κρατήσεις: min. 2 ημέρες πριν
 Εξοπλισμός που απαιτείται: καπέλο, αντηλιακό
 Μεταφορά: δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά έως τη βάση
 Διαμονή: –
 Διατροφή: –
 Απόσταση από την Αθήνα: 0 χλμ
 Κόστος: από 66€/άτομο (ή καταμερισμός εξόδων σε περίπτωση λιγότερων ατόμων)
  Άτομα κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται.
 Πιθανοί προορισμοί: Αγκίστρι,Αίγινα, Σούνιο, Σαλαμίνα, Άλλες περιοχές και πιθανότητα πολυήμερων εκδρομών κατόπιν συνεννόησης

Back To Top