Skip to content

Δείτε όλες τις δραστηριότητες

ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΕ ΦΙΑΛΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ 50€

Η κατάδυση με φιάλες οξυγόνου είναι μια πολύ ιδιαίτερη δραστηριότητα που μας φέρνει σε επαφή με τον άγνωστο υποθαλάσσιο κόσμο. Από τη στιγμή που περάσουμε την επιφάνεια, ένας άλλος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας! Χρώματα, ψάρια και άλλοι θαλάσσιοι οργανισμοί, όλα τόσο κοντά που σε κάνουν να νιώθεις ένα με το περιβάλλον. Είναι μια άκρως ασφαλής δραστηριότητα γι’ αυτό και μπορούν να συμμετέχουν άτομα από 5 ετών. Πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρων και πιστοποιημένων δυτών και πάντα σε ολιγομελείς ομάδες, η εμπειρία περνά σε άλλη διάσταση. Ένας αρχάριος δύτης μπορεί να φτάσει μέχρι τα 10 μέτρα σε βάθος.

Η έλλειψη μηχανοκίνητου εξοπλισμού μας επιτρέπει να πλησιάσουμε τους θαλάσσιους οργανισμούς χωρίς να τους προκαλέσουμε φόβο και τάση φυγής. Οι εντυπώσεις που αφήνει η κατάδυση σε όσους τη δοκιμάσουν είναι απερίγραπτες. 

Η δραστηριότητα πραγματοποιείται στους κόλπους της Βουλιαγμένης, όπου οι καιρικές συνθήκες δεν επηρεάζουν τη ‘βουτιά’. Τα πεντακάθαρα νερά επιτρέπουν την ευχάριστη παρατήρηση των θαλάσσιων οργανισμών αλλά και οι ξύλινες εξέδρες δίπλα στο νερό μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον καφέ μας κάνοντας ηλιοθεραπεία μετά το πέρας του μαθήματος.
Το βασικό μας πρόγραμμα, Discover Scuba Diving, εγκεκριμένο από την PADI, περιλαμβάνει 25’ θεωρίας και 25’ μέσα στο νερό.

Για τους μικρούς μας φίλους (από 5 ετών και πάνω) υπάρχει το παιδικό πρόγραμμα bubble maker που με την καθοδήγηση του δασκάλου / δύτη (max. 2 άτομα ανά δύτη) τα παιδιά βουτώντας μερικά εκατοστά από την επιφάνεια της θάλασσας παρατηρούν και εξοικειώνονται με τον θαλάσσιο κόσμο.

Παρέχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως ισοθερμική στολή neoprene, μάσκα, μπουκάλες οξυγόνου και βατραχοπέδιλα. Θα χρειαστείτε μόνο πετσέτα και μαγιό ή δεύτερο ζευγάρι εσώρουχα.
Η εκδρομή στοιχίζει 50€/ άτομο συμπεριλαμβανομένου φ.π.α. και δεν περιλαμβάνει έξοδα διατροφής και μετακίνησης. Άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται.

Χαρακτηριστικά δραστηριότητας:
 Περιοχή: Βουλιαγμένη Αττικής
 Δραστηριότητες: scuba diving, snorkeling
 Επίπεδο Δυσκολίας: αρχάριοι ή διπλωματούχοι
 Περίοδος Δράσης: 12 μήνες το χρόνο
 Διάρκεια: μονοήμερη
 Διάρκεια δράσης: 2 – 3 ώρες
 Αριθμός Ατόμων: –
 Κρατήσεις: min. 2 ημέρες πριν
 Εξοπλισμός που απαιτείται: καπέλο, αντηλιακό
 Μεταφορά: δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά έως τη βάση
 Διαμονή: –
 Διατροφή: –
 Απόσταση από την Αθήνα: 10 χλμ
 Κόστος: 50€/άτομο (συμπεριλλαμβανομένου φ.π.α.)
 Επιπλέον Παροχές: δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες & video. Μετά από την κατάδυση παραδίδεται αναμνηστικό δίπλωμα της PADI (παγκόσμιας ομοσπονδίας κατάδυσης) με 10€ επιπλέον χρέωση.  Υπάρχει η δυνατότητα κατάδυσης σε διαφορετικούς προορισμούς και για διαφορετικά επίπεδα γνώσης.

Back To Top