ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ NAUTICA BAY HOTEL
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
Στο Νοτιότερο άκρο της Αργολίδας, απέναντι από τις Σπέτσες, βρίσκεται το ξενοδοχείο Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι. Σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια, ο κόλπος του Πόρτο Χελίου απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο Nautica Bay, από την αρχαία πόλη ‘Αλιάς’ στην αριστερή πλευρά, έως το άλλο άκρο όπου βρίσκεται το κέντρο του χωριού.
Το Nautica Bay προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου και 1200 μέτρα από το κέντρο του χωριούαποτελεί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για μονήμερες αποδράσεις.
Υπηρεσίες – Εγκαταστάσεις
Για την εξυπηρέτησή σας, το ξενοδοχείο διαθέτει: πισίνα, οργανωμένη παραλία με beach bar, ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν, μπαρ περιμετρικά της πισίνας, παιδική χαρά, εστιατόριο με θέα στο Πόρτο Χέλι, χειμερινό Disco Bar, πινγκ πονγκ και μπιλιάρ δο, αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, 2 γήπεδα tennis, μίνι γκόλφ, κατάστημα ειδών πρώτης ανάγκης, δωρεάν πάρκινγκ.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Πρωινό & Βραδινό σε πλούσιο μπουφέ
Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία
Δωρεάν απασχόληση από παιδαγωγό (ισχύει από 10/6-10/9)
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :
Φόρος διαμονής , 1,5 ευρώ το δωμάτιο ημερησίως