Skip to content

ΘΕΡΜΗΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ BARCELO HYDRA BEACH 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Μόλις 2μιση ώρες από την Αθήνα, στη Θερμησία Ερμιόνης.

Το Barcelo Hydra Beach απέχει 10χλμ. από το λιμάνι της Ερμιόνης, το οποίο σας συνδέει με το νησί της Ύδρας. Σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο μπορείτε να φτάσετε στο Λιμάνι του Γαλατά, από όπου αναχωρούν τα πλωτά ταξί για τον Πόρο. Στον χώρο του καταλύματος υπάρχει δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ.

Τυλιγμένο σε μια καταπράσινη όαση από ελαιόδεντρα και εσπεριδοειδή, το Barcelo Hydra Beach είναι η τέλεια επιλογή για να χαλαρώσετε σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Το συγκρότημα διαθέτει 7 κτίρια δωματίων και παροχής πολλαπλών υπηρεσιών. Με θέα στους καταπράσινους κήπους όλα τα δωμάτια Standard, Superior και Executive και, οι ευρύχωρες Junior σουίτες εφοδιασμένες με ενδοδαπέδια θέρμανση και καφετιέρα Nespresso, συνδυάζουν πολυτελή διαμονή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενώ, τα διαμερίσματα και οι μεζονέτες εξασφαλίζουν μοναδική άνεση στις οικογένειες.

Το θέρετρο διαθέτει σπα με θέα στη θάλασσα, το οποίο προσφέρει μεγάλη ποικιλία θεραπειών και μασάζ, καθώς και σαλόνι ομορφιάς. Υπάρχουν επίσης γήπεδα τένις και γήπεδο ποδοσφαίρου, που είναι μερικές μόνο από τις εγκαταστάσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, υπάρχει μίνι κλαμπ και παιδική πισίνα.

Τα μπαρ και τα εστιατόρια προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών φαγητού, όπως διεθνή μπουφέ με θεματικά δείπνα και ανοιχτή κουζίνα. Για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, υπάρχει επίσης εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στα αποκλειστικά a la carte εστιατόρια. Τυλιγμένο σε μια καταπράσινη όαση από ελαιόδεντρα και εσπεριδοειδή, το Barcelo Hydra Beach είναι η τέλεια επιλογή για να χαλαρώσετε σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Η προνομιακή θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, δίπλα σε αξιόλογους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους και την βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο προαστιακός σιδηρόδρομος με στάση στο κοντινό Ζευγολατιό παρέχει εύκολη και άνετη πρόσβαση από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τιμή ανά δωμάτιο με  ημιδιατροφή & 1 παιδί έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ!

2

* 3ο άτομο ενήλικας ή και 4ο άτομο (παιδί ως 11 ετ) μόνο σε deluxe δωμάτια ή σε Family.

Early Booking!
Οι ανωτέρω τιμές είναι προσφορά για έγκαιρη κράτηση που θα πραγματοποιηθεί με προκαταβολή μέχρι 31/5.Έπειτα θα προσαυξηθούν κατά 10% περίπου.

Σημειώσεις:
Tα Superior έχουν μέγιστη χωρητικότητα 2 ενήλικες + 1 παιδί ως 11 ετών.
Τα Superior Bungalows, 2 ενήλικες + 1 βρέφος αντίστοιχα.
Tα Family Bungalow έχουν ελάχιστη χρέωση 2 ενήλικες και 1 παιδί +25%.
Οι τιμές αφορούν όλες σε δωμάτια με θέα κήπο. Για θέα θάλασσα (πλευρική) υπάρχει δυνατότητα με επιβάρυνση € 8,00 το άτομο τη νύχτα.
Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης € 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση.

Δείτε όλες τις προτάσεις για ιδανικές διακοπές με παιδιά

Back To Top