Skip to content

ΑΙΓΙΝΑ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ APOLLO HOTEL

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Το Αpollo Ηotel βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας, επάνω στη θάλασσα και περιτριγυρισμένο από πευκοδάσος, το οποίο καταλήγει στον περίφημο κλασσικό ναό της Αθηνάς Αφαίας.

Το ξενοδοχείο είναι σχεδιασμένο από περίφημο αρχιτέκτονα του αιώνα μας στο Νεο-Ελληνικό ρυθμό και είναι ανάλογα διακοσμημένο ακολουθώντας με σεβασμό την αρχιτεκτονική των χώρων.

Διαμονή
Το ξενοδοχείο έχει 107 δωμάτια, τα περισσότερα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τα υπόλοιπα με θέα στον κήπο και το πευκοδάσος που περιστοιχίζει το ξενοδοχείο. Στα μπαλκόνια των δωματίων μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό ή το γεύμα του στον ιδιωτικό του χώρο. Το περιβάλλον αυτό εξασφαλίζει απόλυτη ησυχία και ξεκούραση στους καλεσμένους. Κάθε δωμάτιο προσφέρει κλιματισμό, τηλεόραση, μινι μπαρ και σεσουαρ ενώ έχει και ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνετ.

Υπηρεσίες – Εγκαταστάσεις
Το γήπεδο του τέννις είναι ανοιχτό για ολους τους πελάτες και προσφέρεται δωρεάν μαζί με ρακέτες και μπάλες. Για τους μικρούς φίλους, το ξενοδοχείο διαθέτει μίνι γκολφ και πινγκ πονγκ στο δάσος. Στην παραλία της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται 10′ από το ξενοδοχείο υπάρχουν θαλάσσια σπορ για όσους θέλουν να χαρούν τα καταγάλανα νερά πιο δραστήρια. Το εστιατόριο προσφέρει μια από τις καλύτερες κουζίνες του νησιού με γεύσεις ελληνικές και μεσογειακές μαγειρεμένες σπιτικά με τα καλύτερα υλικά. Το πρωινό είναι ένας πλούσιος μπουφές και όλα τα γεύματα σερβίρονται στην εσωτερική κλιματιζόμενη τραπεζαρία με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα αλλά και στην μεγάλη μαρμάρινη βεράντα που μοιάζει σαν εξέδρα μέσα στα νερά του Σαρωνικού. Το μπαρ βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και σερβίρει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ καφέ, αναψυκτικά, ποτά, κοκτέιλ και σάντουιτς ή σπιτικά γλυκά της ημέρας.

Τιμή  κατ’ άτομο με πρωινό & 1ο παιδί έως 5 ετών ΔΩΡΕΑΝ!

*Οι τιμές ισχύουν για 2 ενήλικες & έως 3 παιδιά έως 12 ετών στο σύνολο.

Επιβάρυνση για ημιδιατροφή: 16€ το άτομο ημερησίως σε μενού 3 πιάτων.
Επιβάρυνση για πλήρη διατροφή: 28€ το άτομο ημερησίως σε μενού 3 πιάτων.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, ορίζεται ως ακολούθως και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο 
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων

Δείτε όλες τις προτάσεις για το Σαρωνικό

Back To Top