Skip to content

Δείτε όλες τις προτάσεις για την Ήπειρο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 23 & 30/12

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ – ΓΡΕΒΕΝΑ – ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ – ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ – ΔΑΣΟΣ ΟΡΛΙΑΚΑ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΟΡΤΙΤΣΑΣ

1η ΗΜΕΡΑΑθήνα – Καλαμπάκα (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων) – Γρεβενά – Σμίξη
Πρωινή αναχώρηση για Καλαμπάκα, όπου θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων. Το μουσείο περιλαμβάνει δύο βασικές συλλογές: μία ταριχευμένων πτηνών και ζώων και μία πλούσια συλλογή μανιταριών (προαιρετικά). Δωρεάν γευστική δοκιμή. Συνεχίζουμε προς το Ελευθεροχώρι, τη γέφυρα του Βενέτικου και φθάνουμε στα Γρεβενά. Αφήνουμε την πρωτεύουσα του νομού και προχωρούμε ορεινά, για να διανυκτερεύσουμε στη Σμίξη, στο ξενοδοχείο Casa la Mundi. Δείπνο.
2η ΗΜΕΡΑΠέτρινα γεφύρια – Σπήλαιο
Πρωινό και αναχώρηση για τα πέτρινα γεφύρια των Γρεβενών, μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής. Θα θαυμάσουμε το δίτοξο γεφύρι του Ζιάκα (41μ. μήκος & 3 πλάτος), δίπλα από τη νέα γέφυρα που οδηγεί στο ομώνυμο χωριό στον ποταμό Βελονιά. Από εδώ έχουμε τη δυνατότητα (προαιρετικά) να πεζοπορήσουμε στο δάσος του Όρλιακα και με 4×4 (προαιρετικά) θα περιηγηθούμε στην περιφερειακή ζώνη της Βάλια Κάλντα και το Φαράγγι της Πορτίτσας. Στη συνέχεια θα δούμε το τρίτοξο γεφύρι του Αζίζ Αγά (70μ.). Στάση για καφέ στο παρατηρητήριο. Στο δρόμο μας το χωριό Σπήλαιο, όπου θα πραγματοποιηθεί στάση και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κοίμησης της Θεοτόκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ρεβεγιόν.
3η ΗΜΕΡΑΧιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας – Σαμαρίνα
Πρωινό και αναχώρηση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (καιρού επιτρέποντος). Συνεχίζουμε με τη χιλιοτραγουδισμένη Σαμαρίνα, το ψηλότερο χωριό των Βαλκανίων χτισμένο σε υψόμετρο 1650 στις πλαγιές του Σμόλικα. Χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
4η ΗΜΕΡΑΓρεβενά – Μηλιά – Καλαμπάκα – Αθήνα
Πρωινό και συμπληρώνουμε την περιήγησή μας στην Πίνδο με τα Γρεβενά και τη Μηλιά, όπου θα επισκεφθούμε το Παλαιοντολογικό Μουσείο (εάν είναι ανοικτό), για να δούμε τα προϊστορικά ζώα που ζούσαν στην περιοχή. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα μέσω Καλαμπάκας

Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
Διαμονή στο ξενοδοχείο Casa la Mundi 3*, στη Σμίξη Γρεβενών
Ημιδιατροφή καθημερινά
Ρεβεγιόν 24 & 31/12 με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
Αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
Η περιήγηση με τα 4×4
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Back To Top