Skip to content

ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ VALIS RESORT HOTEL

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Το Valis Resort Hotel βρίσκεται στην περιοχή Αγριά η οποία απέχει μόλις 4χλμ. από την πόλη του Βόλου. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία με υπέροχες παραλίες και πλήθος μοναστηριών το ξενοδοχείο Valis Resort είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα και αποτελεί την ιδανική βάση για να επισκεφθείτε τις φημισμένες παραλίες και τα γραφικά χωριά του Πηλίου.

Τα περισσότερα κομψά δωμάτια και οι σουίτες του Valis Resort Hotel έχουν θέα στον Παγασητικό Κόλπο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του καταλύματος. Λειτουργεί δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Το κέντρο spa στο Valis περιλαμβάνει διάφορα είδη περιποιήσεων μασάζ σώματος, συνολικές θεραπείες που βασίζονται σε παλιές ταϊλανδέζικες πρακτικές, ολοκληρωμένες περιποιήσεις προσώπου και σώματος, σάουνα, ατμόλουτρο και γυμναστήριο. Το ξενοδοχείο διοργανώνει με επιτυχία επιχειρηματικές συναντήσεις, συνέδρια, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Στο κατάλυμα υπάρχουν πολλές αίθουσες συνεδριάσεων, αλλά το Valis Grand Ballroom αποτελεί το μεγαλύτερο και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό χώρο στη Μαγνησία.

Στο Valis Resort σερβίρονται πιάτα της ελληνικής γαστρονομίας, αυθεντικό ελληνικό πρωινό και μπουφές αμερικανικού πρωινού. Μπορείτε να γευτείτε το ντόπιο ελληνικό “τσίπουρο” στη παραδοσιακό Τσιπουράδικο δίπλα στη θάλασσα, συνδυάζοντάς το με θαλασσινά ή απολαμβάνοντας τη Μεσογειακή κουζίνα στο εστιατόριο Agraia. Εναλλακτικά, μπορείτε να δηλώσετε την προτίμησή σας επιλέγοντας ένα από τα 2 ιδιωτικά εστιατόρια. Το μπαρ δίπλα στην πισίνα προτείνει κοκτέιλ, ποτά, κρύο καφέ και νόστιμα σνακ.

Επίσης προσφέρει γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, πλωτή πλατφόρμα για κολύμπι, pool bar, μπαρ δίπλα στη θάλασσα και 4 εστιατόρια. Το φιλικό για τα παιδιά ξενοδοχείο διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτικούς, παιδικό κινηματογράφο και αίθουσα με παιχνίδια για μεγαλύτερα παιδιά.

Τιμή   ανά δωμάτιο με ημιδιατροφή 

** ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ 4 ΑΤΟΜΑ (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ) ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Επιβάρυνση για επιπλέον γεύμα: ενήλικας 14€, παιδί έως 12 ετών € χρέωση ανά διανυκτέρευση.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ  Για όλο τον Ιούλιο  για κάθε 4 διανυκτερεύσεις, μια επιπλέον δώρο (μόνο διαμονή)  ή για κάθε 5  πληρωτέες διανυκτερεύσεις,  2 μεσημεριανά γεύματα δώρο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ
ΒΡΑΔΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ Ή ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΟ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ SPA ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ (ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ)
ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ
ΔΩΡΕΑΝ WI-FI ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18. Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται στο ποσό των:
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Πήλιο & Σποράδες

Back To Top