Skip to content

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ OASIS HOTEL

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023  

Το ξενοδοχείο Oasis στο Καλό Νερό είναι η ιδανική βάση διαμονής για τις διακοπές σας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Τα διαμερίσματα και τα Studio του Oasis Hotel βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη γνωστή παραλία Καλό Νερό, σε απόσταση μόλις 10μ., και άρα συνιστούν την τέλεια επιλογή για στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης στη θάλασσα. Διακρίνονται σε διαμερίσματα 2-5 ατόμων, studio για οικογένειες, studio ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Οι χώροι διαμονής είναι εξοπλισμένοι με μια μικρή κουζίνα με παροχές μαγειρικής, ψυγείο, τραπεζαρία με καρέκλες, κλιματισμό/θέρμανση, LCD TV, τηλέφωνο, καναπέ-κρεβάτι, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, σεσουάρ, δωρεάν ασύρματο Internet. Βρίσκεται σε κατάλληλο σημείο, ακριβώς πάνω στην υπέροχη παραλία, ώστε να προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του ατελείωτες ώρες καλοκαιρινής απόλαυσης.

Στις παροχές του ξενοδοχείου ξεχωρίζουν η πισίνα με θαλασσινό νερό, καθώς και το τραπέζι πινγκ πονγκ και φυσικά ο κήπος, όπου βρίσκεστε σε επαφή με τη φύση και έχετε άμεση πρόσβαση στο υδάτινο στοιχείο. Για τη διατροφή και την ψυχαγωγία σας υπάρχουν μπαρ, εστιατόριο, παιδική χαρά και παιδότοπο, γήπεδο τένις. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Η θέση του, τόσο κοντά στην Κυπαρισσία, σας δίνει την ευχέρεια να μετακινηθείτε εύκολα και να περιηγηθείτε στις γύρω περιοχές, ανακαλύπτοντας την ομορφιά και τα αξιοθέατά τους. Το φαράγγι της Νέδας είναι πολύ κοντά και μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε την αρχαία Μεσσηνία, την Πύλο και το ανάκτορο του Νέστορα, το Πολυλίμνιο, το ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, τα κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης, την αρχαία Ολυμπία, τη λίμνη του Καϊάφα για σκι και rafting, και πολλά γραφικά χωριά που βρίσκονται στη γύρω περιοχή. Θα φθάσετε στο κατάλυμά σας έπειτα από διαδρομή 270χλμ. από την Αθήνα, 160χλμ. από την Πάτρα και 54χλμ. από την Καλαμάτα.

Τιμή ανά δωμάτιο με ημιδιατροφή & 1 παιδί έως 13 ετών δωρεάν 

  • Σημειώσεις:

    • EARLY BOOKING!
    • Όλα τα δωμάτια διατίθενται με θέα θάλασσα.
    • Παιδί 2-13 ετών , δωρεάν σε δίκλινο studio, ισχύει όταν αυτό μοιράζεται το δωμάτιο με 2 ενήλικες.
    • Παιδί 2-18 ετών , δωρεάν σε δίχωρο διαμέρισμα, ισχύει όταν αυτό μοιράζεται το δωμάτιο με 2 ενήλικες.

    .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
  • Δείπνο καθημερινά σε μπουφέ
  • Ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα του ξενοδοχείου και στην παραλία σε συνεργαζόμενο coffee-bar.
  • Για τους μικρούς μας φίλους: παιδική χαρά, γήπεδο τένις(με ρακέτες & μπαλάκια)επιτραπέζιο πινγκ-πονγκ, επιτραπέζια παιχνίδια και προβολή παιδικών ταινιών καθημερινά μετά το δείπνο.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:
Ξεν/χειο 3*: € 1,50
και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο.
 

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη & Μεσσηνία

Back To Top