Skip to content

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/12/2018

ΛΟΝΔΙΝΟ ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-ΚΑΣΤΡΟ ΓΟΥΙΝΤΣΟΡ

1η ΜΕΡΑ Αθήνα – Λονδίνο, Ξενάγηση πόλης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λονδίνο με AEGEAN . Φθάνοντας, θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την Βρετανική πρωτεύουσα από το αριστοκρατικό προάστιο Σάουθ Κένσινγκτον, όπου θα θαυμάσουμε τα ογκώδη, επιβλητικά μουσεία Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτωρίας και Αλβέρτου, θα δούμε το μνημείο αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Νάιτσμπριντζ με τα καλόγουστα πολυκαταστήματα Χάροντς και Χάρβει Νίκολς. Διασχίζοντας την Park Lane, θα δούμε την Marble Arch και το αριστοκρατικό Mayfair. Συνεχίζουμε προς την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, και περνάμε από το Ουέστμινστερ με την πλατεία Κοινοβουλίου, όπου δεσπόζουν τα αγάλματα Εθνικών Ηρώων, το κτίριο του Κοινοβουλίου και το Αβαείο. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία, όπως το αγαπημένο των Ελλήνων ταξιδιωτών AMBA MARBLE ARCH 4* sup. (www.amba-hotel.com) ή στο πλήρως ανακαινισμένο CUMBERLAND 4* sup. (www.guoman.com) στην καρδιά της Oxford Street ή HOLIDAY INN REGENTS PARK 4* (www.holidayinn.com) σε απόσταση περιπάτου από την Oxford Street. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Λονδίνο (Οξφόρδη, Στράτφορντ Απόν Έιβον )
Ελεύθερη μέρα για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης, επισκέψεις σε μουσεία, πινακοθήκες κλπ. Επίσης, μπορείτε να συμμετάσχετε (έξοδα ατομικά) στην ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας. Πρώτη μας επίσκεψη η περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους που υψώνονται πάνω από τα παμπάλαια κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και αγορές. Επόμενη επίσκεψή μας, η κωμόπολη Στράτφορντ Απόν Έιβον (Stratford-upon-Avon), η γενέτειρα ενός από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές του κόσμου, του Γουίλιαμ Σαίξπηρ (William Shakespeare). Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο “Βάρδος του Στράτφορντ” και ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα και βόλτα στις όχθες του ποταμού Έιβον. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ Λονδίνο, Φωτισμένοι δρόμοι (Νυχτερινός γύρος πόλης)
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από τα δεκάδες πανέμορφα πάρκα του Λονδίνου, όπως τα Saint James Park, Kensington Gardens, Green Park και κυρίως το Hyde Park, που τις γιορτές “ντύνεται στα λευκά”. Εδώ, στο WONDERLAND, βρίσκεται η χαρά για μικρούς και μεγάλους, με παιχνίδια, μαγαζάκια και παγοδρόμιο. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια προαιρετική περιήγηση διάρκειας 4 ωρών στο νυχτερινό Λονδίνο (έξοδα ατομικά). Θα περπατήσουμε στο κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης του Λονδίνου, το West End, με τα υπέροχα musical, το Soho με τα σκοτεινά και ιδιαίτερα σοκάκια, την περίφημη China Town, την Leicester Square, την πλατεία όπου λαμβάνουν χώρα οι πρεμιέρες Χολιγουντιανών υπερπαραγωγών κλπ. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για μια νυχτερινή περιήγηση στον Τάμεση με στάσεις για φωτογραφίες στα ωραιότερα ορόσημα της πόλης, όπως τα London Eye, Big Ben, Millennium Bridge, Saint Paul’s, More London Place, Tower Bridge, Shard. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ Λονδίνο, Επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο , Αγορές
Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Βρετανικό μουσείο όπου θα ξεναγηθούμε στην πτέρυγα με τα περίφημα και μοναδικά γλυπτά του Παρθενώνα. Η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας . Για τις αγορές σας μπορείτε να ξεκινήσετε από την Όξφορντ Στριτ, τον πιο εμπορικό δρόμο της Ευρώπης, την πανέμορφη Ρίντζεντ Στριτ, τα αμέτρητα καταστήματα με όλα τα brand names της Μποντ Στριτ και την Κάρναμπι Στριτ, που είναι ο παράδεισος των fashionistas. Οι φίλοι της τέχνης και των επιστημών μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δεκάδες μουσεία της πόλης, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα 80.000.000 εκθέματα, το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου, το μεγαλύτερο μουσείο διακοσμητικών τεχνών του κόσμου, το Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο, την γκαλερί μοντέρνας τέχνης Τέιτ, το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό – το καλύτερο στο είδος του για να “γνωρίσετε από κοντά” μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού.

5η ΜΕΡΑ Λονδίνο – Κάστρο Γουίντσορ – Αθήνα
Χρόνος ελεύθερος το πρωί. Το μεσημέρι αναχωρούμε για την εκδρομή μας στο Γουίντσορ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το ομώνυμο κάστρο – κατοικία των βασιλέων της Αγγλίας από τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή (προαιρετική είσοδος). Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα, το κουκλόσπιτο της βασίλισσας και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στην πτήση μας για την Αθήνα.

Πτήσεις:
ATH – LON 09:05 – 11:10
LON – ATH 22:15 – 03:50

Τιμή κατ’ άτομο με πρωινό

Περιλαμβάνονται
Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε κεντρικά ξενοδοχεία της επιλογής σας
Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
Αρχηγός-συνοδός  
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 175 €
Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία
Ο,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Δείτε όλες τις προτάσεις για Βρετανία

Back To Top