Skip to content

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ KARAVOSTASI BEACH HOTEL

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023  

Το ξενοδοχείο Karavostasi Beach βρίσκεται στην Κοινότητα Πέρδικα, ένα γραφικό χωριό, γνωστό για την φυσική του ομορφιά, κοντά στην Πάργα και τα Σύβοτα. Απέχει 150 μέτρα από την ακτή Καραβοστάσι, μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου και μόλις 4χλμ. από το χωριό της Πέρδικας. Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1993 και η νεοκλασική του αρχιτεκτονική ταιριάζει απόλυτα στο φυσικό του περιβάλλον. Μια καταπράσινη έκταση περιβάλλει το ξενοδοχείο, με χώρους που ανακαινίζονται και φρεσκάρονται συνεχώς.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει μπαρ, εστιατόριο, εσωτερικό και εξωτερικό σαλόνι, 24ωρη ρεσεψιόν, χώρο υποδοχής, πρόσβαση στο ίντερνετ με wi-fi, mini market και διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες. Οι χώροι είναι διαμορφωμένοι ώστε να περάσετε ξεκούραστα τις διακοπές σας. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το ξενοδοχείο μας για κάποια δεξίωση. Μπορούμε να διοργανώσουμε τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας, τα γενέθλια σας η όποια άλλη γιορτή θα θέλατε.

Τα δωμάτια περικυκλώνουν την πισίνα και είναι εξοπλισμένα με a/c, ψυγείο, τηλεόραση, σεσουάρ και τηλέφωνο. Το κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπαλκόνι. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δωμάτια με θέα προς την θάλασσα, άλλα με θέα βουνό και θάλασσα και άλλα δίπλα σε ελαιώνα. Στο ισόγειο τα μπαλκόνια των δωματίων ανοίγουν σε κήπους και ένα μονοπάτι ενώνει κάθε μπαλκόνι με το κεντρικό μονοπάτι που περικυκλώνει το ξενοδοχείο. Υπάρχουν ζ παρκοκρέβατα για μωρά χωρίς χρέωση.

Το Εστιατόριο, με βεράντες προς την πισίνα και τη θάλασσα, λειτουργεί πρωί μεσημέρι και βράδυ. Έχει παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα καθώς επίσης και ποικιλία διεθνούς κουζίνας και ειδικές βραδιές μπάρμπεκιου. Μπορείτε να γευτείτε κάτι από το μπουφέ, ή να παραγγείλετε ό,τι θέλετε από το μενού a la carte. Προϊόντα που καλλιεργούνται στο χώρο του ξενοδοχείου εξασφαλίζουν ένα φρέσκο και υγιεινό γεύμα. Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξει κανείς, στο μπουφέ του πρωινού.

Πεζοπόροι, ποδηλάτες, παρατηρητές πουλιών, αυτοί που ενδιαφέρονται για την αρχαιολογία (η αρχαία πόλη της Ελίνας, αξιοθέατο που βλέπει προς το Καραβοστάσι) και εκείνοι που απλά θέλουν να ηρεμήσουν στο όμορφο περιβάλλον, μπορούν να περάσουν υπέροχες διακοπές.

Ανοιχτό από το πρωί έως το βράδυ, στο μπαρ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το παγωτό σας, κάποιο ποτό δίπλα από την πισίνα. Το καλοκαιρινό σαλόνι βρίσκεται πάνω από την πισίνα, και είναι ειδικά διαμορφωμένο για να περάσετε ιδιαίτερες στιγμές ή απλά να χαλαρώσετε με την παρέα σας. Παρέχεται χώρος στάθμευσης.

 

Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή  & 1ο παιδί έως 12 ετών δωρεάν

  • 1ο παιδί έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ
  • *Τιμή για ΔΙΧΩΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ( 2 ενήλικες + 2 παιδιά έως 12 ετών )
  • Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 31/05  μετά θα υπάρχει προσαύξηση 5% στις αναγραφόμενες τιμές

Κοντινές Παραλίες:

  • 200m παραλία Καραβοστάσι ψιλό βότσαλο κανονική
  • 2 km Αρίλλα αμμώδης ρηχά νερά
  • 5 km Αγ Παρασκευή αμμώδης

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

Back To Top