Skip to content

Δείτε όλες τις προτάσεις για Καρπενήσι

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 29 & 30/12

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΜΕΓΑΛΟ & ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ-ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ-ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ-ΜΟΝΗ ΤΑΤΑΡΝΑΣ-ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ

1η ΗΜΕΡΑ Αθήνα – Κεφαλόβρυσο – Κορυσχάδες – Καρπενήσι
Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Μέσω μιας υπέροχης διαδρομής φτάνουμε στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων, με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Lecadin Ηοtel. Δείπνο.
2η ΗΜΕΡΑ Μικρό & Μεγάλο Χωριό – Μ. Προυσού
Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση στους χώρους της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος απέναντι από το Μεγάλο Χωριό. Μετάβαση στο Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του Όρους Χελιδόνα. Χαρακτηριστικό του χωριού είναι τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τα γραφικά σπίτια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο του κυρίου Αλέκου! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική.
3η ΗΜΕΡΑ Ανατ. & Δυτ. Φραγκίστα – Μονή Τατάρνας – Λίμνη Κρεμαστών
Πρωινό και αναχώρηση για τα γραφικά χωριά Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα. Επίσκεψη στη Μονή Τατάρνας με τις σπάνιες αγιογραφίες. Συνεχίζουμε με τη Λίμνη Κρεμαστών, τη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της χώρας μας, που δημιουργήθηκε το 1965 από τη συσσώρευση υδάτινων όγκων των ποταμών Αχελώου και Αγραφιώτη και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Natura 2000. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
4η ΗΜΕΡΑ Καρπενήσι – «Saloon» – Αθήνα
Πρωινό και βόλτα στο Πάρκο Τουριστικής Ιππασίας και Περιπέτειας «Saloon». Ένα ξύλινο καταφύγιο που συνδυάζει την ομορφιά της Ελληνικής Δύσης και την παράδοση του Αμερικανικού Νότου. Συνεχίζουμε με το Καρπενήσι για αγορές τελευταίας στιγμής (γλυκά κουταλιού, τυρί, κ.ά.). Πορεία επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα.

Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή

The table with ID 299 not exists.

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
Διαμονή στο ξενοδοχείο Lecadin στο Καρπενήσι
Ημιδιατροφή καθημερινά
Ρεβεγιόν 24 & 31/12 με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
Αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 08:30

Back To Top