Skip to content

ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ PANORAMA HOTEL 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Βγαλμένο από την κλασσική Ελλάδα, το ξενοδοχείο Panorama είναι σε περίοπτη θέση με θέα τα Χανιά και το νησάκι του Θεοδώρου. Το πολυτελές αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα πάνω από την πανέμορφη και πασίγνωστη αμμουδιά της Αγίας Μαρίνας απέχει μόλις 8χλμ. από τα υπέροχα Χανιά και «αιχμαλωτίζει» μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες του Κρητικού τοπίου. Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι προσβάσιμο μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Εκτός από τις πανέμορφες πισίνες του μπορείτε να απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες που εκτείνονται στα αριστερά και δεξιά του συγκροτήματος.

Διαμονή:
Τα 200 δωμάτια και οι σουίτες του Panorama Hotel έφεραν μια νέα διάσταση στο ξενοδοχείο. Αποκλειστικά για τους επισκέπτες που εκτιμούν την καλαισθησία.Με μεσογειακό στυλ παρέχει την απόλυτη άνεση χαλάρωση και παρέχει εξαιρετική εμπειρία στους επισκέπτες. Δωμάτια με θέα βουνό, με θέα κήπο, με θέα θάλασσα, deluxe ή σουίτες είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με τηλεόραση και μίνι μπαρ, ευρύχωρο μπάνιο, Σεσουάρ, Κλιματισμός, Προϊόντα υγιεινής και περιποίησης, Προϊόντα υγιεινής και περιποίησης . Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι.

Παροχές:

Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, Symposium, σερβίρει πρωινό και δείπνο με θέα στην πόλη των Χανίων. Το μπαρ-εστιατόριο Almyra αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για ένα ποτό ή δείπνο δίπλα στην πισίνα. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. προσφέρει όμορφη πισίνα καθώς και εγκαταστάσεις ευεξίας.

ALL INCLUSIVE

ΠΡΩΙΝΟ – ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ – ΒΡΑΔΙΝΟ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ
ΣΝΑΚΣ, ΠΑΓΩΤΟ, ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΙ, ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, COCTAILS ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΠΥΡΕΣ, ΚΡΑΣΙ, ΠΟΤΑ, ΤΣΑΙ, ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

Τιμή κατ’ άτομο με ALL INCLUSIVE & 2 παιδιά δωρεάν

WordPress Tables

 

  • *Η τιμή στο family room είναι για όλο το κατάλυμα.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για Κρήτη

Back To Top