Skip to content

CHERRYLAND ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΦΩΚΑΕΩΝ

Σε ένα κτήμα 35 στρεμμάτων στην περιοχή Κερνίτσα, το Fokaeon Farm προσφέρει όμορφα καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, που περιβάλλονται από πλατάνια, οπωροφόρα δέντρα και βελανιδιές. Περιλαμβάνει μια λίμνη για κολύμπι και ένα παραδοσιακό καφέ, όπου διοργανώνονται διάφορες αγροτουριστικές δραστηριότητες.

Τα δωμάτια

Το Foakeon παρέχει αυτόνομες μονάδες, διακοσμημένες με παραδοσιακά χαλιά, οροφές με δοκάρια και ξύλινο δάπεδο. Όλες περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με μίνι ψυγείο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Οι περισσότερες μονάδες έχουν τζάκι, ενώ ορισμένες διαθέτουν σάουνα ή εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Φαγητό και ποτό

Στο ζεστά διακοσμημένο καφέ του Fokaeon, με τους πέτρινους τοίχους και την οροφή με τα ξύλινα δοκάρια, μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές μαρμελάδες, παραδοσιακές πίτες και κρασί, το οποίο παράγεται από την ιδιοκτησία, δίπλα στο τζάκι. Το πρωί σερβίρεται μπουφές πρωινού. Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν στο μάζεμα των φρούτων ή σε άλλες γεωργικές δραστηριότητες, όπως τη συλλογή φρέσκων αυγών, την παραγωγή τυριού και γιαουρτιού ή την καλλιέργεια της γης.

Η τοποθεσία

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια μπορείτε να κάνετε πεζοπορία κατά μήκος του Λάδωνα. Η ιδιοκτησία απέχει 18χλμ. από τα Καλάβρυτα και περίπου 35χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

 

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ηλεία και Αχαία

SUBTITLE

BODY TEXT

Back To Top