Skip to content

ΝΙΦΟΡΕΙΚΑ ΑΧΑΙΑΣ NIFOREIKA BEACH HOTEL  

ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΠΟΤΑ 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

Το ξενοδοχείο Niforeika Beach Hotel & Bungalows 3* βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο 11 στρεμμάτων, στην παραλία του παραδοσιακού χωριού Νιφορέικα. Αποτελείται από το κυρίως κτίριο του ξενοδοχείου και το συγκρότημα των bungalows.

Bρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή τοποθεσία, κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Πάτρα), σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους (Αρχαία Ολυμπία, Δελφοί, Μυκήνες, Αρχαία Επίδαυρος), μέρη σπάνιας φυσικής ομορφιάς (Δάσος Στροφυλιάς, Λίμνη Τσιβλού, Σπήλαιο Λιμνών) αλλά και νησιά όπως η Ζάκυνθος, η Ιθάκη και η Κεφαλονιά. Συνεπώς είναι το τέλειο ορμητήριο για τον επισκέπτη που επιθυμεί να γνωρίσει ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της Ελλάδας.

Παροχές δωματίων:

κλιματισμός
ψυγείο
δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο internet
απευθείας τηλεφωνική γραμμή
Παροχές ξενοδοχείου:

μεγάλη πισίνα με εξωτερικό
μπαρ
σαλόνι
εστιατόριο
μίνι μάρκετ
χώρος στάθμευσης

.

Σημειώσεις
*Τα δωμάτια έχουν δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, διαθέτουν είτε θέα στον κήπο, είτε θέα στη θάλασσα. Υπάρχουν δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν και τρίτο άτομο σε πτυσσόμενο κρεβάτι ή βρέφος έως δύο ετών σε παρκοκρέβατο.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, ορίζεται ως ακολούθως και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο 
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ηλεία και Αχαία

Back To Top