Skip to content

MONTANEMA HANDMADE VILLAGE

Το Montanema Handmade Village βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος και διαθέτει εξωτερική πισίνα και εστιατόριο. Περιλαμβάνει στούντιο, διαμερίσματα και βίλες σε παραδοσιακό στιλ με θέα στην οροσειρά της Πίνδου. Η Λίμνη Πλαστήρα απέχει 4 χιλιόμετρα.

Τα δωμάτια

Όλες οι πετρόχτιστες μονάδες προσφέρουν οροφές με ξύλινα δοκάρια και τζάκι. Όλες περιλαμβάνουν άρτια εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και βεράντα. Στο επιμελώς διακοσμημένο μπάνιο θα βρείτε μπουρνούζια, παντόφλες και φυτικά προϊόντα περιποίησης.

Φαγητό και ποτό

Στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων σερβίρονται τοπικά εδέσματα και ποικιλία ελληνικών κρασιών. Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν πετρόχτιστοι φούρνοι για παραδοσιακό ψήσιμο, ενώ μπορούν επίσης να προετοιμαστούν ειδικά διαιτητικά μενού, κατόπιν αιτήματος.

Το Montanema Handmade Village διαθέτει γυμναστήριο, κοινόχρηστο lounge και τουριστικό γραφείο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Η τοποθεσία

Το κατάλυμα βρίσκεται στο γραφικό χωριό Ανθοχώρι, σε απόσταση 12χλμ. από το χωριό Μουζάκι και 40χλμ. από την πόλη της Καρδίτσας.

Για διαθεσιμότητα & τιμές καλέστε μας τώρα στα 210 6777 715 και 210 6777 716
ή στείλτε μας email στο mailto:info@travelbug.gr

Δείτε όλες τις προτάσεις για τη Θεσσαλία

SUBTITLE

BODY TEXT

Back To Top