Skip to content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ 2021-2022

Καστράκι Καλαμπάκας
Το Grand Meteora Hotel βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων δίπλα στο χωρίο Καστράκι, μόλις 3χλμ από την Καλαμπάκα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κατάλυμα που ξεχωρίζει για την αισθητική και την αρχιτεκτονική του.
Όλα τα δωμάτια έχουν κομψή διακόσμηση και είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, στεγνωτήρα μαλλιών, προϊόντα περιποίησης και μίνι μπαρ. Επιπλέον, το Grand Meteora Hotel διαθέτει 2 σουίτες 65 τετραγωνικών μέτρων με ξεχωριστό σαλόνι και μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα τα πανέμορφα ιερά βράχια των Μετεώρων.
Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους απολαμβάνοντας το πρωινό ή το δείπνο τους στο εστιατόριο του ξενοδοχείου δοκιμάζοντας τις τοπικές και παραδοσιακές γεύσεις ενώ στο μπαρ των εγκαταστάσεων μπορούν να απολαύσουν το καφέ και το ποτό τους. Επίσης, παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Η περιοχή ……

Η Καλαμπάκα είναι χτισμένη δίπλα στα θεόρατα ιερά βράχια των Μετεώρων, ενώ κοντά τους περνάει ο Πηνείος ποταμός. Κατοικούνταν από τα αρχαία χρόνια με το όνομα Αιγίνιο. Κάθε χρόνο περισσότεροι απο 2.000.000 τουρίστες την επισκέπτονται. Λίγο μετά την Καλαμπάκα βρίσκεται το γραφικό χωριό Καστράκι, που εκτείνεται στη βάση των γιγάντιων βράχων των Μετεώρων. Οι επιβλητικοί, ξεκομμένοι μεταξύ τους βράχοι, των οποίων το ύψος φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις τα 400 μέτρα, αποτελούν ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο. Καλύπτουν μία έκταση τριάντα περίπου τετραγωνικών χιλιομέτρων. Το 1989 η UNESCO ενέγραψε τα Μετέωρα στον κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ως ένα ιδιαίτερης σημασίας πολιτιστικό και φυσικό αγαθό.

Ο Μύλος των Ξωτικών

Ο Μύλος των Ξωτικών επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην πόλη των Τρικάλων και στο γνώριμο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου. Η φετινή διοργάνωση θα είναι απόλυτα ασφαλής και θα είναι προσαρμοσμένη στα υγειονομικά πρωτόκολλα της περιόδου και εντελώς ευθυγραμμισμένη με την κλιματική αλλαγή. Θα ανοίξει τις πύλες του στις 3 Δεκεμβρίου και θα ρίξει αυλαία των Φώτων, 6 Ιανουαρίου του 2022. Το θέμα του 10ου κατά σειρά Μύλου των Ξωτικών θα είναι «Ο Θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων» και συνίσταται σε 4 ιππότες στοιχείων της φύσης: ανακύκλωσης, νερού, δάσους και ενέργειας, Οι ιππότες θα στέκονται στην κυκλικής κατασκευής φετινή διοργάνωση, παραπέμποντας στην κυκλική οικονομία, στα οργανικά απορρίμματα, στην ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος.

Τιμές ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με πρωινό και δείπνο(ημιδιατροφή)

ROOM TYPES
Με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ
Χριστούγεννα
&
Πρωτοχρονιά
Φώτα
&
Ενδιάμεσα
Standard single 130,00€ 120,00€
Standard double 165,00€ 145,00€
Standard triple 230,00€ 200,00€
1o παιδί 0-3 ετών δωρεάν δωρεάν

3ο ή 4ο άτομο παιδί 3-10 ετών σε extra bed με χρέωση 40 ευρώ ημερησίως.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Ο φόρος διαμονής 3 ευρώ ανά δωμάτιο ημερησίως , ο οποίος πληρώνεται στην υποδοχή του ξενοδοχείου.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων.
24/12 & 31/12 βράδυ , στη θέση της ημιδιατροφής θα υπάρχει εορταστικό ρεβεγιόν , το οποίο θα περιλαμβάνει μουσική με DJ, φαγητό και ποτά (κρασί χύμα λευκό ή κόκκινο, μπύρες, αναψυκτικά).
Εορταστικές στιγμές για τους μικρούς μας φίλους με δωράκια και παιχνίδια που θα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης 24/12 & 31/12.
Απογευματινό τσάι στις 25/12 με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Δείτε όλες τις προτάσεις για τη Θεσσαλία

Back To Top