Skip to content

ΝΑΞΟΣ-ΠΛΑΚΑ AEGEAN LAND

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Το  πολυτελές και σύγχρονο ξενοδοχείο Aegean Land 3* Superior, προσφέρει όλες τις εγκαταστάσεις και τις ευκολίες που χρειάζονται για ευχάριστες, χαλαρωτικές και αξέχαστες διακοπές στο μοναδικό Κυκλαδονήσι της Νάξου, δίπλα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Το Aegean Land βρίσκεται στην περιοχή Πλάκας, στα Νοτιοδυτικά της Νάξου, 7χμ από την πρωτεύουσα και 3χμ από το αεροδρόμιο,πάνω στην πανέμορφη παραλία με τα καταγάλανα νερά. Η περιοχή προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ηρεμίας και διασκέδασης.

Διαμονή
Διαθέτει 60 πλήρως εξοπλισμένα και άνετα δωμάτια με κλιματισμό, επίπεδη τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή την πισίνα.

Υπηρεσίες – Εγκαταστάσεις
Το Aegean Land διαθέτει μεγάλη πισίνα ακανόνιστου σχήματος με μπαρ δίπλα στην πισίνα που περιβάλλεται από μεγάλους κήπους. Παρέχει σπα με σάουνα, υδρομασάζ και γυμναστήριο. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και δωρεάν ενσύρματο Internet στα δωμάτια και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Τιμή early booking κατ’ άτομο

WordPress Tables

1ο παιδί έως 2 ετών ΔΩΡΕΑΝ
*Το Famly δωμάτιο είναι μονόχωρο (ευρύχωρο δίκλινο με πτυσσόμενο διπλό καναπέ για τα παιδιά) και η τιμή ισχύει συνολικά για 2 ενήλικες με 2 παιδιά έως 12 ετών.
Δείπνο σε σερβιριζόμενο μενού (σαλάτα, ένα ορεκτικό, κυρίως πιάτο με γαρνιτούρα & γλυκό η φρούτο η παγωτό): 15€ ο ενήλικας & 8€ το παιδί έως 3-12 ετών.
Οι παραπάνω τιμές είναι προσφορά Early Booking για κρατήσεις έως 14/6 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων. Μετά +8% περίπου.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, ορίζεται ως ακολούθως και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων

Δείτε όλες τις προτάσεις για τη Νάξο

Back To Top