Skip to content

ΝΑΞΟΣ – ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ NAXOS RESORT BEACH HOTEL

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

To Naxos Resort Beach Hotel 3* sup περιμένει να σας υποδεχτεί σε μια μοναδική εμπειρία ιδιαίτερης φιλοξενίας, ηρεμίας και χαλάρωσης.
Κτισμένο λίγα μέτρα από την απέραντη αμμουδιά του Αγ. Γεωργίου με την χρυσαφένια άμμο και τα ρηχά καταγάλανα νερά, φαίνεται να αγναντεύει το πέλαγος παίρνοντας χρώμα μοναδικού τοπίου από το ηλιοβασίλεμα.

Σημαντικό του πλεονέκτημα, η μικρή απόσταση από τα περισσότερα κομβικά σημεία του νησιού που αποτελούν πόλο έλξης όλων των επισκεπτών, όπως η παλιά πόλη και το κάστρο της Νάξου, καθώς και ο ναός του Απόλλωνα, το έμβλημα του νησιού. Το Naxos Resort Beach Hotel είναι ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία στη Νάξο.Μόλις 500m από το λιμάνι, 20m από την πολυδιαφημισμένη χρυσαφένια παραλία του Αγίου Γεωργίου, 1.5 km από το αεροδρόμιο, 200m από τη στάση λεωφορείου που μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε σχεδόν όλες τις γνωστές παραλίες του νησιού.

Διαθέτει 88 πολυτελή και άνετα δωμάτια, σε κομψό περιβάλλον, όπου κάθε φιλοξενούμενος μπορεί να βιώσει την ελληνική φιλοξενία. Απολαύστε τη ζεστή φιλοξενία και την εκπληκτική θέα.

Τιμή  κατ’ άτομο με πρωινό & 1ο παιδί έως 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ!

* Οι τιμές αφορούν 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 στο σύνολο.
Επιβάρυνση ημιδιατροφής 25€ το άτομο ημερησίως.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για Νάξο

Back To Top