Skip to content

FORESTA IN MEDIAS MORES

Foresta in Medias Mores σημαίνει αυθεντική φιλοξενία σε ένα από τα ομορφότερα και πιο χαρακτηριστικά ορεινά τοπία της χώρας. Μια εύκολη απόδραση στο μαγικό κόσμο του δάσους!

Γεωγραφική θέση – πρόσβαση
Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στο μέσο της Πελοποννήσου, όπως ακριβώς μας υποδηλώνει το όνομά του: Foresta In Medias Mores, δηλαδή χτισμένο σε μια δασωμένη πλαγιά της αρκαδικής γης, στην καρδιά του Μοριά! Ο αέρας εδώ είναι κυριολεκτικά ‘του βουνού’. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.100 μ. και τριγύρω μας δεν βλέπουμε παρά κορφές βουνών κι έναν ορίζοντα βαμμένο σε όλες τις αποχρώσεις του …πράσινου.  Μόλις 22 χλμ από την Τρίπολη, 177 χλμ. από την Αθήνα, 42 χλμ. από την Σπάρτη, 80 χλμ. από την Καλαμάτα, 84 χλμ. από το Ναύπλιο, 98 χλμ. από την Κόρινθο, 134 χλμ. από τον Πύργο και 221 χλμ. από Πάτρα.

Το ξενοδοχείο
Το πετρόχτιστο ξενοδοχείο  συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή. 
Όλα τα δωμάτιά ανεξαρτήτως μεγέθους  αποπνέουν την αίσθηση της πολυτέλειας σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία σουίτα (δυνατότητα τετράκλινου), 2 τρίκλινα, 6 δικλινα (τα 2 με δυνατότητα τετράκλινου). Όλα τα δωμάτιά  διαθέτουν τζάκι tv, mini bar, είδη προσωπικής υγιεινής. Για τους μικρούς  φίλους υπάρχουν χώροι παιχνιδιού ενώ ευπρόσδεκτα είναι και τα ζώα συντροφιάς κατόπιν συνεννόησης.

Το εστιατόριο
Το εστιατόριο του Foresta in Medias Mores λειτουργεί καθημερινά και είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα υγιεινό παραδοσιακό πρωινό.Γευτείτε τις χειροποίητες μαρμελάδες τα φρέσκα αυγά και το χωριάτικο ψωμί από το φούρνο του χωριού και άλλες σπιτικές λιχουδιές  ανάλογα με την εποχή.

Το Café/Bar
Μια φιλόξενη γωνιά χειμώνα- καλοκαίρι για  ροφήματα εξαιρετικής ποιότητας, αναψυκτικά ,ποτά καθώς και τοπικά γλυκά με θέα το απέραντο …πράσινο.

Δραστηριότητες;
Δεκάδες πεζοπορικά μονοπάτια  περιμένουν τους επισκέπτες για αναζωογονητικές βόλτες στο καθαρό αέρα, τρέξιμο ή η ποδηλασία. 
Επίσκεψη στο χωριό Βλαχοκερασιά, ζωντανό και ακμαίο, με την χαρακτηριστική βυζαντινού ρυθμού εκκλησία αφιερωμένη στην Παναγία και το υπέροχο πέτρινο Σχολείο του.
Το πανέμορφο δάσος της Σκιρίτιδας στο οποίο κυριαρχεί η μαύρη πεύκη ανάμεσα στις καστανιές και τα έλατα.  Εκεί πλέον έχει βρει φιλόξενο καταφύγιο και η άγρια πανίδα (πουλιά, αγριογούρουνα κτλ).  

Για διαθεσιμότητα & τιμές καλέστε μας τώρα στα 210 6777 715 και 210 6777 716
ή στείλτε μας email στο mailto:info@travelbug.gr

Δείτε όλες τις προτάσεις για την Αρκαδία

SUBTITLE

BODY TEXT

Back To Top