Skip to content

ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΟΡΤΥΣ

Το  Guesthouse Gortys βρίσκεται στο Ελληνικό, στην ορεινή Αρκαδία. Στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο πέτρινο αρχοντικό, που χρονολογείται από το 1900. Κάθε ρουστίκ δωμάτιο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση LCD, δωρεάν Wi-Fi και παράθυρα με ηχομόνωση.

Τα δωμάτια

Τα μοντέρνα μπάνια είναι εξοπλισμένα με καμπίνα ντους και προϊόντα περιποίησης. Η μεγάλη σουίτα περιλαμβάνει πλήρως επιπλωμένο σαλόνι, τζάκι και μπανιέρα-υδρομασάζ. Τα παράθυρα και τα μπαλκόνια προσφέρουν θέα στο γαλήνιο κήπο.

Φαγητό και ποτό

Δίπλα στον ξενώνα υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε μακαρονάδα με κόκορα, αρνάκι μαγειρεμένο με ελαιόλαδο και ρίγανη, μπριζόλα με σάλτσα κρασιού και τυρόπιτες. Το μπαρ στον κήπο σερβίρει σπιτικό πρωινό και ελαφριά σνακ, καθώς και ποτά το βράδυ. Διατίθενται επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ υπάρχει και βιβλιοθήκη. Το προσωπικό του ξενώνα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την περιοχή.

Η τοποθεσία

Το Gortys βρίσκεται σε απόσταση 200μ. από το κέντρο του Ελληνικού, όπου θα βρείτε παραδοσιακά καφέ. Απέχει 10χλμ. από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και 6χλμ. από τον ποταμό Λούσιο. Η τοποθεσία είναι ιδανική για περιηγήσεις στα κοντινά χωριά Στεμνίτσα και Καρύταινα καθώς και στα μονοπάτια του Λούσιου.

Για διαθεσιμότητα & τιμές καλέστε μας τώρα στα 210 6777 715 και 210 6777 716
ή στείλτε μας email στο mailto:info@travelbug.gr

Δείτε όλες τις προτάσεις για την Αρκαδία

SUBTITLE

BODY TEXT

Back To Top