Skip to content

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΑΜΑΡΙ OCEANIS BEACH SUP

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Το Okeanis Beach βρίσκεται σε έναν απο τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο , στην αμμώδη παραλία του Μονολίθου. Το Okeanis Beach εφάπτεται στην παραλία, την οποία και νοικιάζει από την δημοτική αρχή. Προσφέρει ομπρέλες και ξαπλώστρες για χρήση των πελατών.

Διαμονή:

24 ώρες υποδοχή, γκρουπιέρης, χρηματοκιβώτιο, wi-fi, καθημερινά καθαρισμός δωματίων, υπηρεσίες πλυντηρίου, γραμματειακή υποστήριξη. Το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει κατόπιν συννενόησης υπηρεσίες μεταφοράς πελατών, καθώς και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μηχανών, σκαφών κ.ά.

Εγκαταστάσεις-Παροχές:

Το Okeanis beach διαθέτει μία μεγάλη πισίνα για ενήλικες με jaccuzi και επίσης μία πισίνα για μικρά παιδιά. Στο χώρο της πισίνας υπάρχει μπαρ που λειτουργεί σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα ιδιωτική παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες που διατίθενται δωρεάν. Στην παραλία υπάρχει και γήπεδο βόλλευ. Στον χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει παιδική χαρά, καθώς και αίθουσα παιχνιδιών με σκάκι, πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδο. Επίσης λειτουργούν ένα γήπεδο τέννις και ένα γήπεδο για μπάσκετ και μίνι ποδόσφαιρο. Ένα πλήρως οργανωμένο γυμναστήριο και μία σάουνα συμπληρώνουν τις παροχές του ξενοδοχείου. Τέλος για την διασκέδαση των πελατών υπάρχει ένα μικρό υπαίθριο (αμφι)θέατρο.

Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή

WordPress Tables

Επιβάρυνση για θέα θάλασσα 10€ ανα δωμάτιο ημερησίως

Το δείπνο σερβίρεται σε μπουφέ ή σε μενού 4 πιάτων (ανάλογα με την πληρότητα του ξενοδοχείου)

Τιμή maisonette για 2 ενήλικες και 2 παιδιά 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για Σαντορίνη

Back To Top