Skip to content

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ SPLENDOUR RESORT 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Αυτό το μοναδικό θέρετρο, έχει σαφή στόχο να διατηρήσει τα τοπικά αρχιτεκτονικά παραδοσιακά στοιχεία, αλλά και τη διακριτική πολυτέλεια . Κάθε δωμάτιο  έχει σχεδιαστεί για να δώσει στον πελάτη την αίσθηση ότι βρίσκεται  σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με απλές γραμμές, που προσφέρει ηρεμία στα μάτια του. Το συγκρότημα αποτελείται από έξι διαφορετικά κτίρια: Το IN STYLE HOUSE ΣΠΗΛΑΙΟ και ένα μεσαιωνικό ΣΠΙΤΙ έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι το εστιατόριο της περιοχής και η αίθουσα πούρων. Η κύρια πισίνα έχει σχεδιαστεί σε 2 επίπεδα  ώστε να δίνει μια διαφορετική εικόνα στην καρδιά του ξενοδοχείου. Σε συνδυασμό με το μπαρ αποτελεί  το κυρίως καθημερινό σημείο συνάντησης για να δειπνήσετε ή να απολαύσετε δροσερά ποτά κάτω από το μαγικό ουρανό της Σαντορίνης.  Την όλη εικόνα του μπλε ολοκληρώνουν οι 16 ιδιωτικές πισίνες που πλαισιώνουν τις ιδιωτικές σουίτες .

Διαμονή:

Τα δωμάτια και οι σουίτες του Splendour είναι φωτεινά και διακοσμημένα σε απαλούς τόνους. Όλα περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Ορισμένα καταλύματα διαθέτουν μπανιέρα-υδρομασάζ, ενώ άλλα έχουν και ιδιωτική πισίνα.

Εγκαταστάσεις – Παροχές:

Εξωτερική πισίνα, Μπαρ, 24-ώρες Front Desk, Κήπος, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός, Χώρος Ιδιωτικής Παραλίας, Ηλιόλουστη Βεράντα, Δωρεάν Wi-Fi Internet.

Τιμή κατ’ άτομο με πρωινό σε μπουφέ & 1 παιδί έως 6 ετών δωρεάν 

  • ** Συνολική τιμή για Οικογένεια με 2 παιδιά, τα παιδιά έως 12 ετώνΛοιπές χρεώσεις :

    3ο άτομο ενήλικας , χρέωση 40 ευρώ ημερησίως σε executive room
    3ο άτομο παιδί 6-12 ετών, χρέωση 35 ευρώ ημερησίως
    Φόρος διαμονής, 4 ευρώ ημερησίως ανά δωμάτιο

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
  Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για Σαντορίνη

Back To Top