Skip to content

ΚΟΡΦΟΣ MARGARITA HOTEL 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Η γραφική παραλία του Κόρφου βρίσκεται στον Αργοσαρωνικό κόλπο απέναντι από την Αίγινα 

Ο Κόρφος είναι ένα γραφικό  χωριό κτισμένο κατά μήκος της παραλίας. Έχει υπέροχες ψαροταβέρνες και καφετέριες επάνω στο κύμα. Στην γραφική παραλία του όρμου του Κόρφου στην Κορινθία ατενίζοντας τον Σαρωνικό, μόλις 110 χλμ. από την Αθήνα σε μια υπέροχη καταπράσινη διαδρομή στον δρόμο για την Επίδαυρο, βρίσκεται το  ξενοδοχείο Margarita.

Είναι κτισμένο πάνω σε μια έκταση 5,5 στρεμμάτων και αποτελείται από 5 κτίρια δυναμικής 80 κλινών μεταφραζόμενων σε 36 δωμάτια, και ένα κτίριο το οποίο αποτελεί τον χώρο του εστιατορίου. Ολα τα κτίρια περιβάλλονται από κήπο.

Διαμονή:

Το ξενοδοχείο “ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ”, έχει 36 δωμάτια εξοπλισμένα με τηλεόραση, air condition, mini bar και μεγάλο μπαλκόνι και είναι μοιρασμένα σε 5 ανεξάρτητα κτήρια μέσα σε πανέμορφους κήπους από λουλούδια, γκαζόν και ελαιόδεντρα. Στο κέντρο του συγκροτήματος υπάρχει μεγάλη πισίνα με θαλασσινό νερό.
Διαθέτουν κλιματισμό, τv, mini bar, (χρηματοκιβώτιο υπάρχει στον χώρο της ρεσεπτιόν), σεσουάρ, άνετο μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα και μια μεγάλη βεράντα για να απολαμβάνετε τη θέα.
Τα δωμάτια χωρίζονται σε δίκλινα με δυο μονά κρεβάτια ή ενός διπλού και αντίστοιχα σε τρίκλινα με τρία μονά κρεβάτια ή ενός διπλού κρεβατιού και ενός μονού. Η σύνθεση των δωματίων μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.
Επίσης υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για άτομα ΑΜΕΑ ώστε η
πρόσβαση τους να είναι εύκολη.

Εγκαταστάσεις:

Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα 250 τετρ. στην οποία υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας pool bar, εστιατόριο 2 ορόφων χωρητικότητας: ισόγειο 50 ατόμων, πρώτος όροφος 120 ατόμων ο οποίος περιλαμβάνει και τζάκι, υπόγειο γκαράζ χωρητικότητας 20 αυτοκινήτων, 4 δωμάτια προσωπικού, ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή της παραλίας για εκμετάλλευση σνακ μπαρ, δεξαμενή χωρητικότητας 500 κυβικών, βιολογικός καθαρισμός, πλυντήριο, στεγνωτήριο και σιδερωτήριο. Έχει γίνει έλεγχος και service όλων των μηχανημάτων.
Ο chef μας ετοιμάζει κάθε μέρα εκλεκτή ελληνική και διεθνή κουζίνα, την οποία θα απολαύσετε στο εστιατόριο βλέποντας τον όρμο του Κόρφου με συνοδεία απαλής μουσικής.
Τις ώρες που επιθυμείτε ένα ποτό τόσο στο bar Barfly δίπλα στη πισίνα, όσο και στο Blue Rose επάνω από το εστιατόριο, θα σας σερβίρουν δροσιστικά cocktails, αναψυκτικά και μπύρα.

Παροχές:

Πισίνα
Εστιατόριο
Bar
Πλήρης υπηρεσία δωματίου
Wi-Fi
Υπηρεσία fax στις εγκαταστάσεις υποδοχής και internet
Υπόγειο γκαράζ

Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή και 2 παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

  • ΠΡΩΙΝΟ – ΒΡΑΔΙΝΟ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ
  • ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ  21:30
  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18

Δείτε όλες τις προτάσεις για Αργολίδα & Κορινθία

Back To Top