Skip to content

ΣΚΑΦΙΔΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

To Aldemar Olympian Village είναι ο απόλυτος προορισμός στην παραθαλάσσια Πελοπόννησο! Ένα φιλόξενο χωριό κοντά στην Ολυμπία, καταπράσινο, παραθαλάσσιο, με όλες τις σύγχρονες παροχές που συνδυάζει την πολυτέλεια ενός πεντάστερου resort με την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και την αγάπη για τις οικογενειακές στιγμές.
Το 5-star Olympian Village Beach resort  βρίσκεται σε μια ιστορική τοποθεσία, πατρίδα των Θεών του Ολύμπου και γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, γεμάτη με αρχαίους ναούς και βυζαντινά μοναστήρια. Tο ξενοδοχείο βρίσκεται στην Δυτική Πελοπόννησο και απλώνεται κατά μήκος της παραλίας περιτριγυρισμένο από δεκάδες πισίνες και περιποιημένους κήπους. Το εντυπωσιακό αυτό παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, βραβευμένο ως το καλύτερο Beach Resort για το 2016 (Hospitality Awards), αποτελεί το ιδανικό μέρος για να περάσετε τις πιο μαγευτικές και αξέχαστες διακοπές.

Στο Aldemar Olympian Village μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν μια ξέγνοιαστη και ασφαλή απόδραση, αλλά και μια πλούσια γκάμα δραστηριοτήτων και σπορ σε στεριά και θάλασσα που χαρίζουν συναρπαστικές εμπειρίες. Ιππασία, τένις, pilates, aerobic, aqua fitness, θαλάσσια παιχνίδια και αθλήματα, ping pong, πατίνια, shows, parties και πολλά ακόμα γεμίζουν με δράση και ευεξία την κάθε ημέρα διακοπών. Φυσικά, η ποδηλασία είναι must  για μικρούς και για μεγάλους, καθώς η περιοχή ενδείκνυται και η εξερεύνηση της θα σας ανταμείψει με εικόνες, αρώματα και εμπειρίες.

θα απολαύσετε τις μαγευτικές εικόνες της θάλασσας και των πανέμορφων κήπων, ενώ μια αίσθηση ελευθερίας θα σας κατακτήσει μόλις αντικρίσετε την παραλία. Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται  ακριβώς μπροστά στη θάλασσα με θέα στον ορίζοντα του Ιόνιου Πελάγους και σε συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα που θα σας κόψουν την ανάσα. Η εντυπωσιακή, αμμώδης παραλία 2 χλμ. εκτείνεται σε όλο το μήκος των εγκαταστάσεών του resort, το οποίο χαρακτηρίζεται από τις δεκάδες πισίνες του, τα πλακόστρωτα μονοπάτια και τη φυσική ομορφιά.

Η άνετη και απολαυστική διαμονή είναι δεδομένη, καθώς η ευρεία γκάμα δωματίων που παρέχουν άνεση, καλαισθησία και εργονομία, σε συνδυασμό με την αυθεντική και εγκάρδια φιλοξενία του προσωπικού, σας προσφέρουν αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές ευτυχίας.

Η γαστρονομία είναι επίσης βασικό συστατικό της εμπειρίας Aldemar και ένα κομμάτι που θα σας καταπλήξει. 7 εξαιρετικά εστιατόρια και 8 μπαρ προσφέρουν συναρπαστικά γαστρονομικά ταξίδια και μοναδικές γεύσεις. Χάρη στους έμπειρους σεφ, τις ποιοτικές πρώτες ύλες, τα φρέσκα τοπικά προϊόντα και τις εκλεπτυσμένες συνταγές, η γαστρονομία αποτελεί δικαίως το talk of the town όταν γίνεται λόγος για την Aldemar.

Τιμή  ανά δωμάτιο  ALL INCLUSIVE & 1 παιδί έως 13 ετών ΔΩΡΕΑΝ!

 

* Στην τιμή του δωματίου

** Συνολική τιμή δωματίου για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών. Περίπτωση 3 ενηλίκων + 1 παιδί έως 12 ετών, προσαυξάνει τις ανωτέρω τιμές κατά € 50 ανά διανυκτέρευση, ενώ περίπτωση 3ου παιδιού έως 12 ετών προσαυξάνει τις τιμές κατά € 25 ανά διανυκτέρευση.

Για τις κρατήσεις με διαμονή Ιούλιο ισχύει έκπτωση -10% στις αναγραφόμενες τιμές

Παροχές All Inclusive:
Απεριόριστη κατανάλωση φαγητού και ποτού
Τοπικά αλκοολούχα ποτά (ρακί, ούζο, κονιάκ, μπύρα, κρασί)
Τοπικά και διεθνή οινοπνευματώδη ποτά (λικέρ, τζιν, βότκα, ρούμι, τεκίλα, ουίσκι, αφρώδες κρασί)
Σημειώσεις για το πρόγραμμα All Inclusive:
Ορισμένα τμήματα ή υπηρεσίες ενδέχεται να λειτουργούν περιοδικά ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες
Για λόγους ασφαλείας, τα ποτά γύρω από τις πισίνες και την παραλία πρέπει να σερβίρονται σε ποτήρια από πολυανθρακικό (όχι γυάλινα)
Τα ανήλικα παιδιά (κάτω των 18 ετών) απαγορεύεται να καταναλώνουν αλκοόλ
Απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και ποτών εκτός των χώρων του τμήματος του ξενοδοχείου
Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλα τα μπαρ, τα εστιατόρια και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου
Επίσημη ένδυση (όχι σορτς, αμάνικα μπλουζάκια κλπ) απαιτείται σε όλα τα εστιατόρια – μπαρ κατά τη διάρκεια του δείπνου (επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση τα παντελόνια βερμούδες)
Απαιτείται casual ντύσιμο στα κύρια εστιατόρια κατά τη διάρκεια του γεύματος (δεν επιτρέπονται τα μαγιό)
Η χρήση βραχιολιού All Inclusive είναι υποχρεωτική για το σερβίρισμα. Το βραχιόλι πρέπει να επιστραφεί στη ρεσεψιόν κατά την αναχώρηση. Η απώλεια βραχιολιού πρέπει να αναφερθεί αμέσως στη ρεσεψιόν για να λάβετε νέο βραχιόλι με επιπλέον χρέωση
Το πρόγραμμα All Inclusive λήγει στις 24:00
Παρακαλώ σεβαστείτε το απόρρητο και τα δικαιώματα των άλλων επισκεπτών
Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγές για λειτουργικούς λόγους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης ο οποίος θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο. Το ποσό για τα ξενοδοχεία 5 αστέρων είναι € 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση.

Δείτε όλες τις προτάσεις για ιδανικές διακοπές με παιδιά

Back To Top