Skip to content

ΠΥΛΟΣ WESTIN RESORT COSTA NAVARINO

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Εγκατεστημένο κατά μήκος της αμμώδους παραλίας The Dunes Beach και με υπέροχη θέα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, το The WestinResort Costa Navarino σας καλωσορίζει σε ένα θαυμάσιο φυσικό τοπίο και σας υπόσχεται την απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση. Έχοντας ψηφιστεί ως ο «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός» στη Μεσόγειο, ανάμεσα στα Starwood Hotels & Resorts της Ευρώπης, το The Westin Resort Costa Navarino είναι η ιδανική πρόταση για οικογενειακές διακοπές. 

Εγκαταστάσεις – παροχές

Το The Westin Resort Costa Navarino προσφέρει πληθώρα συναρπαστικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, όπως θαλάσσιο πάρκο με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά και ένα σύγχρονο κέντρο άθλησης και ψυχαγωγίας με εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, μπόουλινγκ, πινγκ-πονγκ, βιντεοπαιχνίδια και κινηματογράφο. Επιπλέον, δύο ειδικά κέντρα, τα Cocoon για βρέφη και νήπια έως 3 ετών και Sandcastle για παιδιά 4-12 ετών, απασχολούν δημιουργικά τους μικρούς φιλοξενούμενους. Γονείς και παιδιά μπορούν επίσης να επιλέξουν διαδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας από το Navarino Outdoors, θαλάσσια σπορ από το Navarino Sea ή αθλήματα ρακέτας στο Navarino Racquet Academy.

Τέλος, τα δύο signature γήπεδα γκολφ 18 οπών, The Dunes Course και The Bay Course, τα οποία εκτείνονται σε ένα παραθαλάσσιο τοπίο ανάμεσα σε ελαιώνες, αποτελούν το νέο σημείο συνάντησης για τους λάτρειςτου γκολφ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα χαλαρώσετε στα διάφορα lounges και τις πισίνες, θα απολαύσετε πολλαπλές γαστρονομικές επιλογές από την ελληνική και διεθνή κουζίνα και θα αναζωογονηθείτε στο Anazoe Spa, στις πισίνες θαλασσοθεραπείας ή με μια signature ελαιοθεραπεία (oleotherapy®).

Τιμή κατ’ άτομο με πρωινό και 1 δείπνο

Dlx: Deluxe, Sup: Superior, Gv: Garden View, Sv: Sea View, Rv: Resort View, SF: Sea Front

Ειδική Προσφορά: 
Για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 30/5, επιπλέον έκπτωση στις αναγραφόμενες τιμές 20% για διαμονή στο διάστημα 31/5-13/6 & 29/6-4/7, 10% για διαμονή στο διάστημα 5-13/7 και 5% για διαμονή στο διάστημα 24-31/8.

Early Booking: 
Για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 30/6 και αφορούν διαμονή στο διάστημα 1/9-31/10, επιπλέον έκπτωση 20% στις αναγραφόμενες τιμές.

Χρέωση επιπλέον δείπνου: Ενήλικας € 40, παιδί ως 12 ετών € 20

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, ορίζεται ως ακολούθως και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο 
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων

Δείτε όλες τις προτάσεις για Μάνη Μεσσηνία

Back To Top