Skip to content

ΗΛΕΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ GRECOTEL OLYMPIA OASIS & AQUA PARK 

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Μια υπέροχη όαση σ’ έναν τόπο συνώνυμο με το καλοκαίρι: στην απέραντη αμμουδιά της Κυλλήνης, μια καταπράσινη έκταση 500 στρεμμάτων και στο φόντο τα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Η «σφραγίδα» Grecotel αποτελεί μία πρόσθετη εγγύηση για την άριστη ποιότητα φιλοξενίας που επιφυλάσσει για εσάς το Grecotel Olympia Oasis.

Φιλοξενία
Το Grecotel Olympia Oasis θα προσφέρει σε μεγάλους και μικρούς τις διακοπές που ονειρεύονται. Δωμάτια διπλά, μπανγκαλόου, μπανγκαλόου οικογενειακά, δωμάτια οικογενειακά και Villas Oasis, όλα φτιαγμένα για να προσφέρουν στους επισκέπτες του ευχάριστη και άνετη διαμονή. Ανεξαρτήτως τύπου, διαθέτουν μπάνιο, μπαλκόνι/βεράντα, κλιματισμό, απευθείας τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, μουσική/ραδιόφωνο, σεσουάρ.

Εγκαταστάσεις – παροχές
Όσον αφορά στην ψυχαγωγία σας, κι εκεί οι επιλογές είναι άφθονες: 3.000 τ.μ. πισίνας σάς περιμένουν να παίξετε, να χαλαρώσετε, να αθληθείτε. Υπάρχουν, εξάλλου, και νεροτσουλήθρες, τεχνητά ποταμάκια, ειδική πισίνα για παιδιά και φυσικά εσωτερική πισίνα, για τους λιγότερο… τολμηρούς. Και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν θαλασσοθεραπεία στο υπέροχο αυτό τοπίο, υπάρχει το Κέντρο Elixir, σε έκταση 4.500 τ.μ.
Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόρια και μπαρ, καθώς και club για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων.

Grecoland Club

Το Grecoland Club για παιδιά προσφέρει μαγευτική παιδική χαρά, πρόγραμμα ψυχαγωγίας από έμπειρους ψυχαγωγούς, δημιουργικά & περιπετειώδη παιχνίδια, παιδικές παραστάσεις!

COVID-19: Λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα, ορισμένες παροχές και υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή να είναι διαθέσιμες υπό περιορισμούς.

Τιμή για 5 διανυκτερεύσεις κατ’ άτομο με ημιδιατροφή και 1 παιδί έως 14 ετών δωρεάν

Ssv: Side Sea View,  Bng: Bungalow, Sv: Sea View

Συνολική τιμή δωματίου για 2 ενήλικες + 2 παιδιά ως 14 ετών

3ο άτομο 50€ ανά διανυκτέρευση

 

Ισχύει περιορισμός ελάχιστων 5 διανυκτερεύσεων, ενώ για την περίοδο 31/7-22/8 6 διανυκτερεύσεων.

Riviera Value Pack  Χρέωση 15 ευρώ ανά ενήλικα και 5 ευρώ ανά παιδί (δεν ισχύει στους χώρους του Aqua Park): Απεριόριστο Νερό, καφέ, αναψυκτικά, χυμός (10:30 – 18:00). Έτοιμα κρύα Σνακ σε επιλεγμένα σημεία (13:00 – 16:00). Κατά τη διάρκεια του δείπνου νερό, αναψυκτικά & χυμός.

 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για ιδανικές διακοπές με παιδιά

Back To Top