Skip to content

ΤΗΝΟΣ ΚΙΟΝΙΑ TINOS BEACH 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Ανακαινισμένο και χτισμένο πάνω σε μία από τις πιο ονομαστές παραλίες της Τήνου, στην περιοχή Κιόνια, μόλις 5 λεπτά από τη Χώρα, το Tinos Beach είναι ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα με πλούσιες παροχές για να εξασφαλίσει την άνετη και ευχάριστη διαμονή σας στο ευλογημένο νησί. Κατέχει προνομιακή θέση δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, για να κάνετε το μπάνιο σας με άνεση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Τήνο, η οποία ανήκει σε νησιά των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος, και προσφέρει φιλοξενία εδώ και 30 χρόνια με χιλιάδες επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων διάσημων καλλιτεχνών και πολιτικών. Είναι ένα πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο με παραδοσιακή επίπλωση και πολύ άνετα, κλιματιζόμενα δωμάτια και σουίτες. Σε γαλήνια τοποθεσία στην νοτιοανατολική ακτή του νησιού, το ξενοδοχείο βρίσκεται μπροστά από την παραλία Κιόνια, η οποία είναι προστατευμένη από τα μελτέμια – οι πιο συχνοί βόρειοι άνεμοι του νησιού. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχη θέα στο Αιγαίο. Το ξενοδοχείο απέχει μόνο 3χλμ. από τη ζωντανή πόλη της Τήνου – η πρωτεύουσα του νησιού – με τα παραδοσιακά κτίρια και την παγκοσμίως γνωστή εκκλησία της Παναγίας.

Το Tinos Beach αποτελείται από 4 κτίρια. Το κεντρικό κτίριο έχει 3 ορόφους, με 112 δωμάτια και 5 σουίτες. Τα υπόλοιπα 3 κτίρια είναι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με ανοιχτούς διαδρόμους ,χωρίς ανελκυστήρες και διαθέτουν συνολικά 47 δωμάτια. Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου διακρίνονται σε Superior και Aegean.

Τα Aegean αποτελούν τα καινούργια του καταλύματος έχοντας μινιμαλιστική διακόσμηση με άμεση θέα θάλασσα.  Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλέφωνο, βεράντα ή μπαλκόνι, τηλεόραση, μπάνιο με είδη ατομικής υγιεινής. Τέλος διατίθενται πετσέτες για την πισίνα, από την υποδοχή.

.

 

Τιμή  κατ’ άτομο με ημιδιατροφή   

** Στα Aegean δίκλινα δωμάτια η μέγιστη χωρητικότητα είναι 3 άτομα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ ( 07:30 – 11:00 )
Δείπνο καθημερινά σε μπουφέ ( 20:00 – 22:00 )
Teenagers corner με PlayStation & x-box
Παιδική δημιουργική απασχόληση με παιδαγωγό στο Mini Club

  • Χρέωση στις ομπρέλες της παραλίας για το διάστημα 04/07 – 31/08 με 50% έκπτωση (η τιμή θα ανέρχεται στα 4€)

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται ως ακολούθως
0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο

Δείτε όλες τις προτάσεις για ιδανικές διακοπές με παιδιά

Back To Top