Skip to content

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΒΕΡΓΟΥΛΑ

Το ξενοδοχείο «Αρχοντικό Αλεξίου Βέργουλα » βρίσκεται στην πόλη της Καστοριάς μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του παλιού ιστορικού κομματιού της πόλης.

Αυτό το επιμελώς ανακαινισμένο αρχοντικό 150 ετών προσφέρει μαγευτική θέα στη λίμνη της Καστοριάς και άνετα δωμάτια με χαρακτήρα, τα περισσότερα εκ των οποίων με θέα στη λίμνη. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν σπιτικό πρωινό.

Τα δωμάτια

Τα μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δάπεδα και οροφές, διακριτικό φωτισμό και μπάνιο με μικρό ντους. Όλα περιλαμβάνουν τραπέζι μοναστηριακού στιλ για να απολαύσετε το πρωινό σας στο δωμάτιο. Ορισμένα παρέχουν επίσης άνετο χώρο καθιστικού με παραδοσιακούς καναπέδες και τζάκι. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν Wi-Fi.

Φαγητό και ποτό

Το πρωινό παρασκευάζεται με τα πιο φρέσκα υλικά, κατευθείαν από το αγρόκτημα της οικογένειας του Τάσου, και σερβίρεται στη φιλόξενη τραπεζαρία, η οποία βρίσκεται στο κάτω τμήμα του αρχοντικού. Όσοι απολαμβάνουν τον ύπνο έως αργά το πρωί θα διαπιστώσουν με χαρά ότι το πρωινό σερβίρεται μέχρι τις 11:00.

Διασκέδαση – ψυχαγωγία

Στο κελάρι του ξενοδοχείου υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια και τράπουλες που μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας απολαμβάνοντας ένα ζεστό τσάι τις  κρύες νύχτες του χειμώνα.Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο θα βρείτε πάρκο για τους μικρούς μας φίλους, ποδήλατα προς ενοικίαση για μαγευτικές διαδρομές δίπλα στην λίμνη παρατηρώντας τα πολλά είδη πτηνών που υπάρχουν, κινηματογράφο για τους λάτρεις ταινιών και τέλειες διαδρομές για πεζοπορία.

Η τοποθεσία

Το αρχοντικό απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Καστοριάς και τον παραδοσιακό οικισμό Ντόλτσο, καθώς επίσης 3 λεπτά με τα πόδια από το Λαογραφικό και το Βυζαντινό Μουσείο.

Για διαθεσιμότητα & τιμές καλέστε μας τώρα στα 210 6777 715 και 210 6777 716
ή στείλτε μας email στο mailto:info@travelbug.gr

Δείτε όλες τις προτάσεις για τη Μακεδονία

SUBTITLE

BODY TEXT

Back To Top