Skip to content

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16/3/2024 

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ  

1η ΜΕΡΑ: Αθήνα – Μονή Σουμελά – Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση  από ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. Προορισμός μας η νέα Μονή Σουμελά στο όρος Βέρμιο, κοντά στο χωριό Καστανιά της Βέροιας (υψόμετρο 1.300 μ. περίπου), όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Αθηνιώτισσας, που θεωρείται έργο του Ευαγγελιστή Λουκά και προέρχεται από την παλαιά Μονή Σουμελά του Πόντου. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και εγκατάσταση στο LAZART HOTEL 5*.  Το βράδυ ακολουθεί βραδινή έξοδος για φαγητό και ποτό (έξοδα ατομικά). 

2η ΜΕΡΑ: Κυριακή των Αποκριών Λουτρά Πόζαρ – Νάουσα

Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Λουτράκι της Αριδαίας, κοντά στα φημισμένα Λουτρά Πόζαρ του Νομού Πέλλας, στους πρόποδες του όρους Βόρας (Καϊμακτσαλάν), λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, όπου ιαματικά θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37⁰ C, αναβλύζουν από το βουνό και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους . Θα  κάνουμε λουτροθεραπεία στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή και στη μεγάλη πισίνα των Λουτρών Πόζαρ (το κόστος των οποίων επιβαρύνει τους λουόμενους και δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής στην εκδρομή. Αναχώρηση για την αποκριάτικη Νάουσα όπου θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε το περίφημο δρώμενο του «Γενίτσαροι και Μπούλες» με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις κουδούνες να γεμίζουν τους δρόμους της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η ΜΕΡΑ: Θεσσαλονίκη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση με ξεναγό στους δρόμους της συμπρωτεύουσας και τα σημεία αναφοράς της. Λευκός Πύργος, Αγία Σοφία, Ροτόντα, Καμάρα και η Κατακόμβη του Αγίου Δημητρίου είναι μερικά από αυτά. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Πλατεία Αριστοτέλους και την Τσιμισκή   και στην συνέχεια ξεκινάει η επιστροφή μας για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.  

ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 175€  ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 165€  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 265€

Περιλαμβάνονται:

  • 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LAZART HOTEL 5*
  • Μεταφορές , εκδρομές , περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά
  • Ένα Δείπνο σε μπουφέ 
  • Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στην πόλη της Θεσσαλονίκης
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο φόρος διαμονής

 

Δείτε όλες τις προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές

Back To Top