Skip to content

ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ

Το ξενοδοχείο “Οικοπεριηγητής” βρίσκεται στο χωριό Κερκίνη Σερρών, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις όχθες της ομώνυμης λίμνης Κερκίνης, ενός από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους τους Ευρώπης και ιδανικό προορισμό για παρατήρηση πουλιών.Είναι χτισμένο από πέτρα και ξύλο και περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο.  Διαθέτει lounge με τζάκι, παραδοσιακά διακοσμημένο μπαρ-εστιατόριο και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Τα δωμάτια

Τα δωμάτια στο Oikoperiigitis έχουν ξύλινα δοκάρια στην οροφή, χειροποίητα έπιπλα και τζάκι. Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα στο βουνό και μερική θέα στη λίμνη. Είναι επίσης εξοπλισμένες με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.

Φαγητό και ποτό

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον μπουφέ πρωινού που σερβίρεται καθημερινά στην τραπεζαρία. Στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων θα απολαύσετε επίσης τοπικά πιάτα παρασκευασμένα με φρέσκα υλικά, παραδοσιακά γλυκά και ποικιλία από ροφήματα βοτάνων και είδη τσαγιού.

Τα καλύτερα του καταλύματος

Γύρω από τη λίμνη Κερκίνη, που είναι ένα από τα σημαντικότερα παρατηρητήρια πτηνών στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως κανό, πεζοπορία και ποδηλασία.

Η τοποθεσία

Οι Σέρρες απέχουν 58χλμ. από το κατάλυμα, ενώ το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι 95χλμ. μακριά. Το παραδοσιακό χωριό Άνω Πορρόια βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων.

Για διαθεσιμότητα & τιμές καλέστε μας τώρα στα 210 6777 715 και 210 6777 716
ή στείλτε μας email στο mailto:info@travelbug.gr

Δείτε όλες τις προτάσεις για τη Μακεδονία

SUBTITLE

BODY TEXT

Back To Top