Skip to content

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/10/2022 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –  ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

1η ημέρα (Παρασκευή 28 Οκτωβρίου)

Θα αναχωρήσουμε στις 7:00 το πρωί και μετά από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, θα φτάσουμε στην Θεσσαλονίκη. Ταχτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας

2η ημέρα (Σάββατο 29 Οκτωβρίου)

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την  πόλη της Έδεσσας για να θαυμάσουμε τους περίφημους καταρράκτες. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο χωριό Λουτράκι της Αριδαίας, κοντά στα φημισμένα Λουτρά Πόζαρ του Νομού Πέλλας, στους πρόποδες του όρους Βόρας (Καϊμακτσαλάν), λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, όπου ιαματικά θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37⁰ C, αναβλύζουν από το βουνό και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους.Θα έχουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε λουτροθεραπεία στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή και στη μεγάλη πισίνα των Λουτρών Πόζαρ (το κόστος των οποίων επιβαρύνει τους λουόμενους και δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής στην εκδρομή) .  Στη συνέχεια, επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση στα Γιαννιτσά , δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα (Κυριακή 30 Οκτωβρίου)

Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για τη νέα Μονή Σουμελά στο όρος Βέρμιο, κοντά στο χωριό Καστανιά της Βέροιας (υψόμετρο 1.300 μ. περίπου), όπου θα προσκυνήσουμε  τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Αθηνιώτισσας, που θεωρείται έργο του Ευαγγελιστή Λουκά και προέρχεται από την παλαιά Μονή Σουμελά του Πόντου. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή 180€  περιλαμβάνει τις μετακινήσεις μας με το πούλμαν,  δύο διανυκτερεύσεις στο Capsis 4* στη Θεσσαλονίκη με ημιδιατροφή (δύο πρωινά – δύο δείπνα) καθώς και τον φόρο διαμονής.

Δείτε όλες τις προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές

Back To Top