Skip to content

ΣΥΡΟΣ ΓΑΛΗΣΣΑΣ BENOIS HOTEL 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Στη Σύρο, στο δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο του Γαλησσά, μόλις 50 μέτρα από την παραλία με την αμμουδιά και τα δέντρα, βρίσκεται το ξενοδοχείο Benois.
Πρόσφατα ανακαινισμένο, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται το 2015, το ξενοδοχείο Benois αγαπάει τη φύση των Κυκλάδων. Έτσι, με τα φυσικά υλικά, τις λευκές αποχρώσεις και τα αέρινα υφάσματα να κρατούν πρωτεύοντα ρόλο, αντλεί έμπνευση από το ξύλο, την πέτρα, τον ουρανό, την άμμο, τα κοχύλια. Το αποτέλεσμα είναι ένας κόσμος χαλάρωσης και αισθητικής, όπου οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, για εκείνους που αναζητούν άνετη διαμονή, ποιότητα και ηρεμία στις διακοπές τους.

Στο μπαλκόνι ή τη βεράντα των δωματίων, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα, στην πισίνα, στον οικισμό του Γαλησσά ή στον κήπο.

Τιμή  κατ’ άτομο με πρωινό & 2 παιδά έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ!

WordPress Tables

** Σε όλους τους τύπους των δωματίων παρέχεται το 1ο και 2ο παιδί δωρεάν (έως 12 ετών), εκτός του μικρού δίκλινου δωματίου

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι διαμονής. Στην Ελλάδα ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση είναι: Ξενοδοχείο 3*: € 1,50, 4*: € 3,00, 5*: € 4,00 και καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Σαντορίνη

Back To Top