Skip to content

ΒΙΛΑ 240m2 ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ 3 ΜΠΑΝΙΑ & ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Η πολυτελής βίλλα στην περιοχή του Κούνδουρου στην Κέα είναι ένα εντυπωσιακό ακίνητο που συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια με την απόλυτη ηρεμία και τη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε ύψωμα, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν την θέα στο Αιγαίο Πέλαγος από κάθε γωνιά του σπιτιού. Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια διακοσμημένα με μοντέρνο και κομψό στυλ. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέλθει στο σπίτι, δημιουργώντας ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής οι επισκέπτες ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να επικοινωνούν με τον οικοδεσπότη για οποιαδήποτε θέμα προκύψει ή οτιδήποτε χρειαστούν, αναγκαίο για την καλύτερη διαμονή τους στη βίλα
Περιοχή με ακριβές, μοναδικής αισθητικης μονοκατοικίες, με ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στη παραλία του Κούνδουρου, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει φαγητο Καφε ή ποτό στα πολυτελή εστιατορια /μπαρ /καφε σε συνδυασμό με θαλάσσια σπορ ή απλά ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες επάνω στην άμμο. Η βίλα είναι χτισμένη σε ύψωμα στη κορυφή λόφου όπου κάθε σημείο της έχει μαγευτική θέα στον ορίζοντα, στη θαλασσα και συγκεκριμένα στο κόλπο του Κούνδουρου. Η πρόσβαση γίνεται κυρίως με αυτοκινητο. Η βίλα έχει μεγάλους υπαίθριους χώρους, στεγασμένους και μη, πισίνα με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ξαπλώστρες, δυο καθιστικά, μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι για φαγητο και μπάρμπεκιου. Στην είσοδο υπάρχει μεγάλο ιδιωτικό υπαίθριο πάρκινγκ όπου χωράει μέχρι και 6 αυτοκίνητα.

Δείτε όλες τις προτάσεις για Κυκλάδες

Back To Top