Skip to content

ΠΑΛΑΙΡΟΣ THALASSA HOTEL  

LIGHT ALL INCLUSIVE

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 

Το ξενοδοχείο Thalassa Hotel  4* βρίσκεται στην Πάλαιρο, κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας με γραφικό λιμανάκι, ταβέρνες, καφετέριες όπου μπορείτε να απολαύσετε μία βραδινή βόλτα. Βρίσκεται απέναντι από τη Λευκάδα και μπορεί να ικανοποιήσει εξίσου τους εραστές της θάλασσας όσο και του βουνού.Το ξενοδοχείο, χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια ιδανική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης στους επισκέπτες του.

Σε μία έκταση 17.000 τ.μ., οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μοντέρνες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας του Ιονίου. 

Το Thalassa Hotel & Spa διαθέτει 56 μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια τύπου Standard, Superior, και Family Suites.  Τα Standard δωμάτια περιλαμβάνουν θέα στο Ιόνιο και τους κήπους του ξενοδοχείου, τα Superior περιλαμβάνουν κρεβάτι king size και ιδιωτικές βεράντες ενώ οι Family Suites διαθέτουν ένα master υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι και δύο πολύ άνετες βεράντες για να απολαύσετε τη θέα στο Ιόνιο πέλαγος και στους κήπους. Κάθε δωμάτιο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, είναι πλήρως εξοπλισμένο και, φυσικά, διαθέτει άνετο μεγάλο κρεβάτι και μοντέρνα επίπλωση.που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 5 άτομα.

Στο εστιατόριο Jasmine, η καλή ελληνική κουζίνα συναντά τις σύγχρονες τάσεις της γεύσης. Εδώ, μπορείτε να γευθείτε κάθε μέρα τα πιο καλομαγειρεμένα πιάτα, φτιαγμένα για να ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το Thalassa Hotel & Spa διαθέτει 3 διαφορετικά μπαρ 

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ / ΑΝΑ ΝΥΧΤΑ
4 νύχτες 28/7 – 23/8 με light All Inclusive
Δίκλινο δωμάτιο 155 €
1ο παιδί έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ
Τρίκλινο δωμάτιο 199 €
Οικογενειακό δωμάτιο (μεζονέτα) (2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών) 192 €
Μεζονέτα 4 ενήλικες 267 €

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόρος διαμονής (3 ευρώ ημερησίως ανά δωμάτιο)

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

Back To Top