Skip to content

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ ZANTE SUN HOTEL

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Μόλις 200μ. από την αμμουδιά, στο παραδοσιακό χωριό Άγιος Σώστης της Ζακύνθου, το Zante Sun Hotel είναι ένα συγκρότημα επτανησιακού στυλ που προσφέρει 3 πισίνες για ενήλικες και 2 πισίνες για παιδιά. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί εστιατόριο, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε τα γεύματά σας με άνεση.

Το Zante Sun Hotel διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια και μεζονέτες με μπαλκόνι με θέα στην πισίνα, τον κήπο ή τη θάλασσα. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θυρίδα ασφαλείας, μίνι ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 7 κτήρια και έχει συνολική έκταση 12.000 τετραγωνικά μέτρα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και η ρεσεψιόν είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε επίσης παιδική χαρά, αίθουσα συνεδριάσεων και συσκέψεων, καθώς και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων ή στην τραπεζαρία, μπορείτε να απολαμβάνετε τον μπουφέ πρωινού και δείπνου. Το μπαρ δίπλα στην πισίνα σερβίρει σνακ και ποτά, ενώ δίπλα στη ρεσεψιόν υπάρχει κι άλλο μπαρ, σε κλειστό χώρο. Μπορείτε να χαλαρώσετε στις δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες γύρω από την πισίνα, πίνοντας δροσιστικά ποτά.

Σε απόσταση 100μ. υπάρχουν καταστήματα και εστιατόρια. Ο πολυσύχναστος Λαγανάς, γνωστός για τη νυχτερινή ζωή του, απέχει 2χλμ., ενώ το Αεροδρόμιο της Ζακύνθου είναι προσβάσιμο σε 7χλμ. από το ξενοδοχείο. Το προσωπικό μπορεί να μεριμνήσει για την ενοικίαση αυτοκινήτων και να οργανώσει διάφορες εκδρομές ή δραστηριότητες, όπως ιππασία, καταδύσεις και μασάζ.

Τιμή κατ’ άτομο all inclusive & 1 παιδί έως 12 ετών δωρεάν

* Οι τιμές για τις μεζονέτες είναι ανά δωμάτιο
EARLY BOOKING: ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 27/06

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΠΡΩΙΝΟ – ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ – ΒΡΑΔΙΝΟ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ
ΣΝΑΚΣ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ 10:00 – 17:00
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ , ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΚΡΑΣΙ – ΜΠΥΡΑ – ΚΑΦΕ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΟΤΑ (ΤΖΙΝ, ΒΟΤΚΑ , ΟΥΙΣΚΙ, ΡΟΥΜΙ, ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ) ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΕΩΣ 23:00 ( ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ )
ΤΑ ΠΟΤΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ & ΣΝΑΚΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ WATERFALL BAR
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ :

Ο φόρος διαμονής, 3 ευρώ ανά δωμάτιο ημερησίως

Δείτε όλες τις προτάσεις για Ιόνιο

Back To Top